27 Ağustos 2016 Cumartesi

Detoks Yaparken Olmazsa Olmazlar


Detoks, herkesin yapması gereken, bi ekip ince detaylara dikkat etmek şartıyla, vücutta biriken rahatsızlık ve yaşlanmayı yaratıcı zararlı artıkların değil edilme işlemidir. Zararlı toksiklerin bir kısmı dışarıdan alınır, bir kısmı da vücutta oluşur. Yılda en düşük 1 defa uygulamamız gereken detosk yöntemi ile ayrıca vücudumuzu hastalıklardan koruyabilir, hemde yaşlanmaya karşı koyabiliriz. İşte size detoksun ince detayları ve olmazsa olmazlar;

* Buhar banyosu, sauna, hamam ve masajdan yararlanın.

* Güne yarım limon suyu ek edilmiş bir bardak ılık su ile başlayın.

* Ekolojik tarım ortamında yetişmiş olan organik besinleri seçim edin.

* Çok gerekli olmadıkça hap (ağrı kesici, gaz giderici, antiasitler vb) kullanmayın.

* Kahve, içki ve sigarayı bırakın. * Gün baştan başa en az 2 – 2.5 litre su için.

* Öğün sayısını artırırken (5 öğün) öğün miktarını azaltmaya çalışın.

* Her gün 5 porsiyon sebze ve meyve tüketin.

* Haftada 1500 kilo kalori harcayacak şekilde maddi aktivite yapmayı dikkatsizlik etmeyin.

* Sebze ve meyve suyu karışımlarından yararlanın. Bu karışımlarda havuç, şalgam – pancar, elma, papaya, kavun ve kivi olmasına itina gösterin.

* Detoks süresince günde 2 fincan değin rezene veya karahindiba çayı için.

* Gece yatarken 1 fincan ılık suya ya da süte 1 dere kaşığı taze bal ilave edip yavaşça yudumlayın.

* Hayvansal protein ihtiyacınızı balık ve doğada yetişmiş hayvanlardan sağlamaya çalışın.

* Uyumlu ve dönüşümlü olarak sıcak ve soğuk duş alın.

* Olumlu olun. Sizi güldürecek ya da gülümsetecek ortamlarda, sevdiklerinizle birlikte olmaya özen gösterin.

* Kendinize istirahat etmek için süre ayırın.

* Dostlarınızı ve büyüklerinizi ziyaret edin. Eşiniz ve çocuklarınızla daha pozitif vakit geçirin.

* Eğlenmeyi ihmal etmeyin.  

Etiket detoks nedir detoks nasıl yapılır detoksun faydaları nedir detoks yaparken nelere dikkat edilir detoks kaç kez yapılır detoksu kimler yapmalıdır

Gelin Estetiği


Gelin Estetiği; Her yıl çıkan yeni gelinlik modelleri, öbür şekillerde uygulanan diyetlerin yanı sıra bundan böyle gelinlerin yeni gözdesi evlenmeden önce yapılan estetik ameliyatlar. Daha cazibeli ve sıra dışı olmayı seven bütün gelinler, kendilerini de yenileyerek kusursuz bir hayata merhaba demeye hazırlanıyorlar…

Rinoest Kulak Burun Boğaz ve Estetik Merkezi’nden Op. Dr. Coşkun Şanverdi,  gelin adaylarının seçim ettiği ameliyat ve uygulamalar hakkında veri vererek bu yılın gelin estetiği hakkında açıklamalarda bulundu.

Zamanlama Çok Önemli

nın kayda değer olduğunu kaydeden Op. Dr. Coşkun Şanverdi, bir takım yöntemlerde iyileşme süresinin azıcık uzun olduğu göz önüne alınarak, burun ameliyatının düğünden asgari 1 ay kadar önce yapılması gerektiğini vurguladı. Operasyon sonrası kişide morluk ve şişliğin çok az olduğunu ifade eden Op. Dr. Coşkun Şanverdi, burun ve yüz estetiği ameliyatları sonrasında uygulanmaya başlanan Hiloterapi yönteminin artan bir şekilde klasik buz uygulamasının yerini almaya başladığını belirtiyor.

Burun estetik ameliyatlarından daha sonra bilhassa gözler çevresinde oluşan şişme ve morarmayı durdurmak nedeniyle herzamanki bir usul olarak 24-48 saat vakit ile açıklanmış aralıklarla yüze buz uygulanması yapılmakta, buzun gerekenden artı soğuk olması ise hem hastaya hastalık vermekte ayrıca de dokulardaki lenf ve kan dolaşımını negatif etkileyebilmekteydi. Yakın zamanda geliştirilen Hiloterapi tekniği buz tedavisine alternatif olarak geliştirilmiş bir uygulamadır.

Op. Dr. Coşkun Şanverdi, gelin estetiğinde zamanlamanın önemine baştan değinerek, yüz bölgesine uygulanacak operasyonlar için bayanların, ameliyat ve düğün töreni arasındaki zamanlamaya dikkat etmesi durumunda balayında herhangi bir sorunla karşılaşmayacaklarını ifade etti.

Gelin Estetiğinde Trend Bölgeler

Burun estetiği birinci sırada geliyor. Ameliyat ile estetik haricinde; burun ucuna botox enjeksiyonu ile burnu aşağıya çeken kasları etkin şahısların burun ucunu kaldırmak muhtemel olabiliyor. Botox tek başına kullanılabileceği gibi dolgu ile birlikte kullanılıp daha iyi sonuçlar elde etmek mümkün olabilir. Burun sırtındaki çizgiler ve düzensizlikler için yine botox ve dolgu malzemeleri kullanılabilir. Ama bu yöntemlerin yalnızca seçilmiş kişilerdeki kimi sorunlar için geçici çözüm olabileceği unutulmamalı, en sağlıklı ve kalıcı sonucun başarılı bir ameliyat ile sağlanabileceği unutulmamalıdır. Tecrübeli ellerde, bilimsel yaklaşımlarla hedeflenen şey  sadece görsel olarak hoş bir burun gerçekleştirmek değil, bununla birlikte mevcut olabilecek fizyolojik kimi sorunların (nefes alma sorunları, sinüzit gibi) aynı seansta düzeltilerek kişinin sağlığına kavuşup yaşam kalitesinin arttırılmasıdır.

Etiket Güzellik Estetik estetik ameliyat estetik ameliyatlar Burun Estetiği burun estetik ameliyatı Gelin Estetiği Op. Dr. Coşkun Şanverdi Rinoest Gelin Estetiğinde Trend Bölgeler Estetikte Trend Bölgeler

Saçlarınız Seri ve Dinç Uzasın


Hem afiyet keza de süratli uzayan saçlara herkes sahip elde etmek ister. Ne eyvah fakat bir fazla etkenden dolayı ayrıca uzayan hemde afiyet saçlara bir çoğumuz sahip olamıyoruz. Doğru uygulama, doğru ürünler ve ahenkli bakım ile sizlerde sağlıklı ve çabuk uzayan saçlara sahip olabilirsiniz.

 

 

Saç uzatma hızını etkileyen, perhiz, sağlık durumu, kullandığınız ilaçlar, hormonal değişimler, çevresel etkiler ve hatta gerginlik gibi pek çok faktör vardır. Elbetteki genetik faktörler de saç uzatma hızındaki azalmaya neden olan etkilerin başında kazanç. Adi bir saç kişiden kişiye değişse bile sıradan olarak ayda 1 cm civarında uzar. Keza yaşlandıkça saç uzatma hızındaki bu seyir gitgide artarak yavaşlar. Gelelim sağlıklı saç uzamasındaki en önemli faktörlere. O faktörler elbetteki bitkisel yağlardan oluşur. Antik Hindistan Arjuveda bilimi takriben 5 bin sene önce saç uzatma konusuna epeyce hakimdi. Saç uzatmak için bir takım bitkilerden ve şifalı otlardan faydalanırlar ve bu sayede süratli, doğal ve mükemmel saç uzatma hızına sahip olurlardı.

Nebati yağlar doğru kullanıldığında, saç sorunlarının önlemek ve saç uzatma hızını arttırmak muhtemel. Aşağıdaki bitkisel yağları kullanarak saç bakımınızı düzenli olarak yapın, sağlıklı ve çabuk uzayan saçlara sahip olun.

- Gençlik iksiri olarak da aşina organik zeytinyağı.

- Besleyici, koruyucu ve nemlendirici olarak kullanılan badem yağı.

- İçerdiği kalsiyum ve E vitamini ile susam yağı.

- Yıpranmış saçları onaran ve kuvvetlendiren hint yağı.

- Tesir ve faydaları saymakla bitmeyecek ve bilim dünyasını bile hayrete düşüren çörekotu yağı.

- Doğada saç derisinin yağına yapısal olarak en yakın yağ olan ve gereklilik halinde onun yerine geçerek saç sorunlarında yenileyici olarak    kullanılan jojoba yağı.

- Madensel elementler (potasyum,magnezyum,fosfat,kalsiyum,demir) , E, B1, B2, B6 vitaminleri ve oleik asit içeren fındık yağı.

- Değişik deri rahatsızlıklarında da kullanılan, içerdiği vitaminler nedeni ile yıpranmış saçları besleyen ve koruyan buğday yağı. Bilim dünyasını bile şaşkına çeviren bu mucize bitki yağları belirli olun oysa saçlarınıza gelecek.

Etiket Saç Bakımı bitkisel yağlar zeytinyağı jojoba yağı Badem Yağı Buğday yağı parlak saçlar saç nasıl uzar hint yağı süratli saç uzatma eskimiş saçlar kaplı saçlar saç dökülmelerine aleyhinde tedbir saç bakımı için hangi yağı kullanmalıyım çörekotu yağı susam yağı fondık yağı

Çam Yağı Saç Dökülmesini Önler Mi ?


Çam yağı nedir : Çam ağaçlarının yapraklarından elde edililir. Çam terebetin değildir, çam terebetin çam ağaçlarının gövdesinden akıcı sarı bala benzeyen kavuççuksu maddeden elde edilir.   Çam Yağı Faydaları Nelerdir : Çok eski dönemlerden, günümüze değin çam yağı saçı besleyici özelliklerinden dolayı bir fazla birey göre tüketiliyor. Keza mayasıl rahatsızlığı olanlar için de yardımsever bir ürün olarak tercih edilir. Faydalarını şöyle sıralayabiliriz ;

Saç diplerini kuvvetlendirir,Saç dökülmesini ve kepek oluşumunu engeller.Kılcal damarları uyararak kan dolaşımını düzenler.İştah açıcı, süt arttırıcı, regl söktürücü olarak kullanılır.İdrar yolu enfeksiyonlarında ve bel soğukluğunda etkilidir.Solunum yolu rahatsızlıklarında kullanılır.Astım, şeker, romatizma tedavisinde ve grip döneminde bağışıklık sistemini güçlendirerek, vücudun dirençli tutulmasını sağlar.

Çam Yağını nasıl kullanabilirim: Günde 2 kere bir çay bardağı suya veya şekere 1-2 damla damlatılarak alabilirsiniz. Egzama, kuru cilde ve saça masaj yaparak uygulamalısınız. Saç diplerine friksiyon şeklinde kullanın. Saçlar için susam, fındık, ceviz ve badem yağıyla birlikte saça friksiyon yaparak kullanın. 200 ml. şampuan şişesine 25 damla konularak şampuanla birlikte kullanabilirsiniz. Sinüzit için sabahleyin akşam burna 1-2 damla damlatın. Keza cilde masaj yapılarak kullanabilirsiniz.

Etiket saç dökülmesine ne iyi gelir çam yağı nedir çam yağı nasıl kullanılır çam yağı nerelerde kullanılır süt arttırıcı gıda ve gıdalar sağlıklı saçlar için ne yapmalı

Saç Dökülmesinin Nedenleri


Saç Dökülmesinin Nedenleri; Saç dökülmesi bayan erkek ayırt etmeden en sık görülen sorunlardan biri olarak kabul ediliyor. Uzmanlara tarafından günde takriben 100 kıl kökü dökülmesi son derece sıradan. Saç dökülmesinin nedenlerini sizler için araştırdık. Saç dökülmesinden söz yapabilmek için en az 100′ün üzerinde saçın dökülmesi gerektiği belirtiliyor.

Acıbadem Hastanesi Bakırköy Cildiye uzmanı Dr. Gökhan Okan, "Alışılagelmiş bir insanın başında 100 bin saç bulunur. Saç sayısı sarışınlarda yüzde 10 artı, kızıllarda yüzde 10 azdır" diyor ve saç büyümesinin üç başlıca evresi bulunduğunu belirterek şunları söylüyor:

"Anogen, katogen ve telogen safha vardır. Anogen faz, saçın faal büyüdüğü evredir. Bu evrede saçın yükselme, olgunlaşma ve farklılaşması gerçekleşir. Saç kökünde pigment yapımı olur. Saç kökünün en uzun evresidir. Kılların yüzde 90′ı anogen fazdadır. Bu evre sıradan 6-10 yıl sürer. Anogen evreyi katogen evre peşine düşüp takip eder. Bu evre kıl köklerinin kontrollü gerileme evresidir. Ortalama 14-21 gün sürer. Son safha telogen evredir. Kılların dinlenme safhasıdır. Bu evrenin sonunda kıllar dökülür. Telogen evre ortalama 30-90 gün sürer."

Saç dökülmesinin nedenleri

Saç dökülmesinden sorumluluk sahibi tutulan en kayda değer neden androgenik alopesi. Erkek tipi saç dökülme olarak da adlandırılan androgenik alopesi keza erkeklerde, keza de bayanlarda görülüyor. Dr. Gökhan Okan, 'Bayanlarda saçın tüm alanlarında açılma şeklinde kendini gösterirken, erkeklerde ise alından başlayıp, iki yanda belirginleşir ve başın üst kısmında belirginlik gösterir' diye konuşuyor.

Erkek tipi dökülme

Erkek tipi saç dökülmelerinde androgenlerin rolü bulunuyor. Bu herif dökülmelerin kalıtımsal alt yapısı bulunduğunu hatırlatan Dr. Gökhan Okan, sözlerini şöyle sürdürüyor:

"Ergenlikte başlar ve yaşla birlikte artar. Bazı erkeklerde ileri yaşlarda başlayabilir. Olayın gelişiminde androgen fazlalığı ya da saç dökülme geninin mevcudiyeti rol oynar. Bayanlarda testesteron yüksekliğiyle birlikte ortaya çıkan Polikistik Over Sendromu gibi durumlarda hormonal sebeplerden nedeniyle dökülme gelişebilir. Androgen miktarı adi olsa bile saç akma geni mevcutsa, akma gelişebilir. Gen anne ya da babadan geçebilir."

Stresin dökülmedeki rolü

Saç dökülmesinde stresin büyük rolü olduğu konusunda yaygın bir kanaat bulunuyor. Bilimsel incelemeler da bunu doğruluyor. Etki mekanizması bilinmemekle birlikte, kıl kökünü çeviren sinir hücrelerindeki kimyasal aktivite değişiminin, kıl köküne zıt etki yaptığı kabul ediliyor. Dr. Gökhan Okan, "Dökülme, stres devam ettiği müddetçe sürer, stres azaldıktan sonraki birkaç ay daha devam edebilir" diyor ve şöyle devam ediyor:

"Fazla sayıda etmen telogen efflizm dediğimiz genel saç dökülmesine sebep olur. Telogen faza giren kıl köklerinde fazlalık olur. Telogen efflizmaya, besinsel eksiklikler (özellikle demir), sıkı perhiz, hormonlar, yüksek ateşli hastalıklar, akut kan kaybı, kullanılan ilaçlar, tiroid hormonları ve kronik hastalıklar sebep olur. Şampuanlar, saça uygulanan kozmetikler saç köküne zarar vermektedir. Özellikle kuru saça sahip olan kişilerde kıl köklerindeki kimyasal bağlar kolaylıkla zarar görebilir. Bu faktörlerin saç dökülmesine sebep olduğu bilindiğinden bu sebeplerin araştırılması gerekir. Telogen Efflizm olan hastada etyolojik nedenler araştırılmalı, androgenik alopesi yer alan bayanlardaysa hormonal faktörlerin rolü olup olmadığı incelenmelidir."

Çare çeşitleri

Saç dökülmelerinde fazla sayıda bitki ve suyosunu ekstrelerinden hazırlanan losyon ve şampuanlar kullanılıyor. Oysa bu ürünlerin bilimsel etkinliğini kanıtlayacak bulgular bulunmuyor. Dr. Gökhan Okan saç dökülmesinin yalnız bilimsel yöntemlerle tedavi edilebileceğini hatırlatarak bu yöntemlerle ilgili şu bilgiyi veriyor:

Minoksidil:

Erkek ve bayanlarda, erkek tipi saç dökülmelerinde kullanılan bir ilaçtır. Bu ilacın yüzde 2′lik formu bayanlar, yüzde 5′lik formu ise erkekler için onaylanmıştır. Dışarıya uygulanır. Saçlı deride Minoksidil sülfite dönüşür, saçtaki damarlar genişler, bu nedenle kılların daha iyi besin ve büyümesine sebep olur.

Properia: 

Etkin maddesi Finasterid olan bir ilaçtır. Etkisini kıl köklerinin büyümesinden sorumluluk sahibi hormon olan testesteronun daha etkin hormona dönüşümünü karşılayan enzimin etkisini durdurarak gösterir. Dehidro testesteron kıl köklerinde büyümeyi durdurucu özelliğe sahiptir. 18-41 yaş arası erkeklerde kullanılır. Bayanlarda hamilelikte fetüs gelişimi üzerindeki negatif etkisinden dolayı kullanılmaz, menopoz dönemindeki kadınlarda etkisizdir.

Etiket saç Saç Bakımı Saç Dökülmesi saç dökülmesinin nedenleri saç dökülmesinin çözümleri saç dökülmesinin tedavisi erkek tipi saç dökülmesi Saç Dökülmesine Bilimsel Çare erkek sağlığı

Kanz 2013 Güz-Kış Modelleri


Çocuk giyim sektörünün önde gelen markalarından biri Kanz'ın, 2013 kışı için hazırladığı erkek ve kız çocuk koleksiyonunu hala analiz fırsatı bulamadıysanız bizler sizin için koleksiyonun en hoş modellerini seçtik. Çocuk deyip geçmeyin. Onlarında günümüz modasına uygun giyinip sezonun en güzel modellerine sahip elde etmek ister. Çocukların giydiklerinin üzerine yakışması kadar ürünün kullanışı ve kumaşın kaliteside önemlidir. Kanz bu konuda aklınızda soru işareti bırakmayacak markalardan biridir. İşte Kanz' ın 2013 kış sezonu için hazırladığı koleksiyonu;

Kanz 2013 Sonbahar-Kış Modelleri
Kanz 2013 Sonbahar-Kış Modelleri
Kanz 2013 Sonbahar-Kış Modelleri
Etiket kanz kız çocuk modelleri kanz oğlan modelleri kanz 2013 modelleri kanz çocuk giyim modelleri çocuk kaban modelleri çlocuk mont modelleri çocuk eşofman takım modelleri çocuk modası

Çocuklara Özel Tasarım Kıyafetler


Doğum günlerinin vazgeçilmezi tütü etekler, bundan böyle kişiye ve isteğe tarafından tasarlanıyor. Yalnızca bebekler ve çocuklar için yok, yetişkinler içinde hazırlanan bu özel tütü tasarımlar, aksesuarlarıyla da göz kamaştırıyor. Kızı olanlar sanırım benim gibi heyecanla bakıyor resimlere. Tümü birbirinden cici, tümü birbirinden güzel bu tütü kombinler, hediye olarak da düşünülebilir.

Çocuklara Özel Tasarım Kıyafetler
Çocuklara Özel Tasarım Kıyafetler
Çocuklara Özel Tasarım Kıyafetler
Etiket bebek kıyafetleri özel tasarım kıyafetler tütü etek çocuk elbiseleri doğum günü kıyafetleri özel gün elbisesi çocuk modası

Zara Çocuk LookBook 2014


Zara Çocuk LookBook 2014

Çocuklar da minimum büyükler değin renkli ve marifetli kıyafetler giymekten hoşlanıyor. Zara çocuk lookbook 2014 koleksiyonundan bir tutam giyen her çocuk kendini özel hissedebilir. Siz de çocuğunuzun giyimine en az kendi giyiminiz değin yük veriyorsanız, Zara çocuk lookbook 2014 özel koleksiyonunu sakın kaçırmayın.
 

Zara Çocuk LookBook 2014
Zara Çocuk LookBook 2014
Zara Çocuk LookBook 2014
Etiket çocuk modası çocuk elbiseleri çocuk giyim çocuk giyim modelleri zara çocuk giyim zara çocuk lookbook zara çocuk 2014 zara çocuk modası

Lc Waikiki Kız Bebek Pepe Koleksiyonu 2014


Lc Waikiki Pepe Koleksiyonu 2014

En güzel mutluluk başkasını mutlu etmektir ilkesi ile sizlere hizmet vermeye sürekli, erişkin ve çocuk giyim sektöründe en güvenilir markalar arasında bulunan Lc Waikiki çocuklarınız için onların en sevdiği çiz şahsiyet olan PEPE koleksiyonu ile karşımızda. çocuklarınızı aldığınız bu hoş armağan ile mutlu edebilir onların mutluluğu ile sizde mutlu anlar geçire bilirsiniz. Lc Waikiki 2014 Kız Bebek Pepe Koleksiyonu sizlerle.

Detaylı veri ve alışveriş için Lc Waikiki resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Lc Waikiki Kız Bebek 2014 Pepe Koleksiyonu

 

8 Adımla Kaşlara Sahip Olun


En riskli şeylerden biridir yanlış küskün kaşlar… bir anda yüzünün ifadesi değişken, halk aralarında “kaşım küstü” biçiminde cümle parçası edilen afet gerçekleşir ve alınan yerden kaş çıkmaz!
O yüzden kaşınızı mutlaka bilirkişi birine aldırmalısınız. “İlle de ben alacağım” diyorsanız önce yazımızı okuyun.
1) Kaşlarınızı bir fırça yardımıyla düzeltin ve yukarı dürüst tarayın. Eğer kaşlarınız düzse aşağıya dürüst tarayın. Minik bir makasla adi uzunluğa ulaşıncaya değin kıslatın. Bu Nedenle hakiki kaş şekliniz ortaya çıkacaktır.
2) Kaşınızın bütün ortasını kalem yardımıyla belirleyin. Kalemi burnuzun anında yanına ve düşey bir şekilde tutun. Kalemin dışarıya kalan kısım burnunuzun geniş görünmesine neden olur.
3) Kalemi göz bebeğinizin önünde tutun. Kalemin ucunun gösterdiği nokta, kaşınızın kavisli olması gereken yerdir.
4) Kalemi bir ucunu burnunuzun kenarına diğer ucunu gözünüzün kenarına gelecek şekilde tutun. Kalemin ucunun gösterdiği nokta kaşınızın bitmesi gerektiği noktadır.

5) Beyaz bir kalem kullanarak alınacak olan kaşların yerini belirleyin. Beyaz renk, kaşın koyu görünmesini sağlar. Bu Nedenle alırken size huzur olur.
6) İki kaşınızın arasını ağda yardımıyla temizleyebilirsiniz. Bu keza daha süratli keza de daha basit bir yöntemdir. Ağdayı tüylerin çıkış yönüne doğru uygulayın ve çekin.
7) Beyaz renkli kısımda bulunan pozitif tüyleri cımbız yardımıyla alın.
8 ) Son olarak cildinizde bir buz küpünü 5-6 dakika bekletin. Böylece kızarıklıkların oluşmasını önleyebilirsiniz.

Etiket yaşa göre kaş şekilleri kaş alma teknikleri an be an kaş alma tekniği Kaş Alma Yöntemleri Yüze Kadar Kaş Alma 8 Adımlar Kaş Alma

Dürüst Fondöten Seçimi


Doğru Fondöten Seçimi

Makyaj gerçekleştirmek kadınların tutkunu olduğu eylemlerden biridir. Fakat makyaj yaparken dikkat edilmesi gereken bir takım noktalar olmakla beraber bununla birlikte içten ürünlerin de beraberinde seçilmesi gerekir. Somurtkan halde cilt tonu ile uyuşmayan malzemeler dehşet görünmenize neden olabilir. 

Pek ama fondöten dikkat edilmesi gereken en temel makyaj malzemelerinin başında kazanç. Dürüst fondöten seçimi yapabilmeniz için öncelikli olarak deri daha alçak tonunuzu dürüst belirlemeniz gerekir. Bunu ise kozmetik mağazalarındaki görevli kişilerden öğrenebileceğiniz gibi bununla beraber damarlarınızın renginden de anlayabilirsiniz. Eğer oysa bileklerinize baktığınız da damarlarınız yeşil görünüyor ise sarı alt tonlu bir kişisiniz. Bunun yanına eğer fakat damarlarınız mavi görünüyor ise öyleyse siz pembe daha aşağı tonlusunuz. 

Fondötenler de sarı ve pembe daha alçak tonlu elde etmek üzere başlıca iki kolda renk çeşitliliğine gider. Bu sebeple sarı daha alçak tonlu bir cilde sürülecek olan pembe daha aşağı tonlu fondöten yüzünüzün olduğundan daha artı kızarık ve pembe durmasına sebep olacaktır. Keza siz ne yaparsanız yapın hiçbir şekilde deri renginizle bütünleşmeyecek ve yüzünüzde daima kalıp yahut maske gibi duracaktır. 

Bunu durdurmak ve makyajı kusursuz hale getirmek için fondöten seçimi epeyce önemlidir. Fondöten seçerken test ürünlerini boyun bölgenizde ya da bilek içlerinizde deneyebilirsiniz. Vücudunuzda fondöten denemek için en yerinde noktalar bu kısımlardır. Çünkü bu kısımlar sizin güneşe daha eksik maruz kalan gerçek ten renginizi belirten kısımlardır.

Cilt tipinize kadar fondöten seçimi

Kusursuz bir bakış olmak istiyorsanız cilt tipinize en uygun fondöteni seçmelisiniz.

Hangi cilt tipine hangi fondöteni kullanmanız gerekiyor ?

Yağlı bir cilde sahipseniz; pudralı krem fondöten kullanmalısınız. Böylece cildinizin daha da parlamasını önleyebilirsiniz.Kuru bir cilde sahipseniz; tüp içinde bulunan akışkan fondötenleri tercih etmelisiniz. Böylece cildinizin kuruyup pul pul dökülmesini önleyebilirsiniz.Normal deri tipine sahipseniz; krem fondöteni öneriyoruz. Keza uygulaması oldukça kolaydır keza de pürüzsüz bir bakış elde etmenizi sağlayacaktır.Orta yaşın üzerindeyseniz köpük fondöten bütün size kadar! En küçük kusurları bile kolayca değil etmesi sayesinde olgun kadınların seçim etmesi gereken bir üründür.Unutmayın! Sadece fondöten sürerek hatasız bir gösterme elde edemezsiniz.Fondöten sürdükten sonradan mutlaka pudra da kullanmalısınız.Ne pudrasız fondöten, ne de fondötensiz pudra yeterli olmayacaktır.
 
Etiket fondöten fondöten göstermek içten fondöten nasıl sürülür dürüst fondöten seçimi fondöten seçerken uyarı edilmesi gerekenler deri tipine kadar fondöten seçimi

Sade Ve Doğal Göz Makyajı


Hoş ve doğal bir makyaj günlük hayatımızın vazgeçilmezidir.Makyaj yaparken cildinizi üzmemeli yoğun uygulamalardan kaçınmalısınız.Aşağıda kısaca doğal ve dinç makyajın püf noktalarını bulacaksınız.Dikkatlice okuyup uygulayın göreceksiniz ki daha doğal ve daha şık bi görünüm elde edeceksiniz.  

 

 

1-Makyaj yapacağınız bölgenin altına nemlendirici uygulayın. sonra göz oluklarına, ağız ve burun kenarlarına uygulayın.

2-Pudra şeffaf ve aynı deri tonu olmalıdır. Daha doğal bir görünüş saptamak için bir fırça ile uygulayın.

3-Gözlerinizin asıl hatlarına bakır veya kahverengi renkler uygulayın.

4-Rimel siyah ya da kahverengi olmalıdır. Ama eğer yalnızca sağ dokunuş ile yapılırsa, bordo ve koyu mavi de seçim edilebilir.

5-Gözlerinizin altı için bronz ve altın gibi sıcak renkler kullanın.

6-Eger gözaltınızda torbalar varsa inci, aydınlık, krem ​ gölgeler uygulayın. Her Zaman bir makyaj kalemi ile daha alçak kirpiklere çizgi ya da gölge uygulayın. En son aşamada fazla kaçırdıklarınız varsa hafif pamuk uygulayarak fazlalıkları alabilirsiniz.Az miktarda allık ve saydam tonlarda dudak boyası ile tamamlayacağınız makyajınız güne hazır. Saatler olsun :)

Etiket cilt nemlendirici pudra Doğal Makyaj Rimel krem

Genç Bildiren Makyaj Teknikleri


Makyaj Teknikleri

 

Kullandığınız makyaj malzemeleri ve renkleri kadar makyaj yapım şeklinize göre daha genç veya olduğundan daha yaşlı görünebilirsiniz.Aşağıda okuyacağınız makyaj tekniklerinden +' (fazla)lar sizi yaşlı, -(eksi) 'ler ise daha genç bir görünüme ulaştıracaktır.Yeterki içten ve yerinde dilekçe yapın.

icreklam

 

26 Ağustos 2016 Cuma

Yaz Makyajı Trendleri


Yaz Makyajı Trendleri; İki meşhur ve başarılı makyaj artisti Nur Toktay ve Gila Benzera, Yaz sezonu makyaj trendlerini ve bu trendleri nasıl uygulayacağınızı sizler için açıklıyor.

Yaz Makyajı Trendleri..

YÜZ ŞEKLİNE TARAFINDAN GÖLGE VERME

Temel olarak bilinmesi gereken tek bir şey var; Kusurları örtmek için gölgelendirme şart.Bunu yaparken de ciltten bir-iki ton daha koyu fondöten tercih etmek gerekiyor.

UZUN YÜZLER:

Yüzün uzun görünmesinin nedeni alın yapısının yüksekliği ve çene yapısının uzunluğudur.Alnı bu görüntüden kurtarmak için çevresini koyu renkli fondöten yardımıyla gölgelendirmek gerekir.Çenenin uzunluğu çene bölgesine uygulanan gölge ile ortadan kalkar.Son olarak şeffaf bir pudra ile fondöteni sabitlemek yeterli olacaktır.

YUVARLAK YÜZLER:

Yüze oval bir dış görünüş belirlemek için yapılan ilk meslek elmacık kemiklerini belirginleştirmektir.Gölgelendirme elmacık kemiklerin altından şakaklara doğru yapılmalı.Çene kemiği de yeniden koyu renkli fondötenle kullanarak gölgelendirilir.Yüzde elmacık kemikleri belirgin değilse ortaya içeri almamak gerekir.

ÜÇGEN YÜZLER:

Alın geniş, çene ince ve uzundur.Alnı daraltmak için cilt renginden bir-iki ton koyu fondöten ile şakaklara dürüst gölgelendirme yapılmalıdır.Alnın saç diplerine kadar olan bölümüne ise sıradan fondöten uygulanır.Gölgelendirme şakak kemiklerinde dominant iken çene bölgesinde tene uygun fondöten tercih edilerek yapılır.Üçgen yüzlerde toprak tonlarında allık sürmek gerekir.Gölge gibi algılanacağından yüzün olduğundan daha ince görünmesini sağlar.Şeftali tonları ise her cilt rengine uygundur.

KARE-KÖŞELİ YÜZLER:

DIKKAT ÇEKICI, çene kemiklerinin çıkık, alnın dikdörtgen ve bununla beraber bombesiz olmasıdır.Alın bölgesinde yapılacak gölgelendirme yine şakak kemiklerine içten uygulanmalıdır.Kulak memesinin daha alçak kısmından başlayıp çeneye dek olan bölüm ise koyu renk fondöten ile gölgelendirilir.Bu herif yüzler kemikli olduğu için elmacık kemikleri de başlıca çıkıktır.Ve yüzün güzelliğini vurgulayan en önemli detaylardır.

Makyaj artisti Gila Benezra'dan..

SEZONUN DOĞAL GÖRÜNÜMLERİ

Makyajda son trend, doğal görünüm. Ve bu trend çok uzun zaman sürecek gibi görünüyor. Artık çoğu kişi abartılı makyajdan kaçınıyor. Makyajı ise sadece sağlıklı ve daha canlı belirmek adına kullanıyor. Bunun için de bir takım kurallara aktarmak gerekiyor…

Makyajın daha güzel görünmesi için makyajdan önce temiz bir deri hazırlanmalı.Cilt önce temizlenip arındırılmalı.Daha sonradan nemlendirerek makyaja hazırlanmış ışık halkası getirilmeli.Temiz ve ıslak bir deri tekrar tekrar daha eksik makyaj gerektirir.Böylece ten makyajı daha doğal bir görünüme kavuşur.Seçilecek fondöten rengi kişinin teninde kaybolan renk olmalı.Fondöten seçerken uygulayacağınız ufak bir deneme sizi yüzünüzde maske gibi durabilecek olan fondötenden kurtarır.Çene bölgesinde uygulayacağınız renk testiyle cildinizle birebir örtüşen rengi bulduğunuzda o sizin fondöten renginiz olur.Yapılan en büyük yanlış bronz belirmek adına koyu renkli bir fondöten seçmektir.O zaman fondöteni boylu boyunca belki dekolte bölgesine de sürmek zorunda kalırsınız.Bronz bir dış görünüş edinmek için doğru deri renginizde seçtiğiniz fondötenin üstüne bronz pudra uygulayın.Alın, çene, elmacık kemikleri ve burun dışındaki bölgeler mutlaka parlak kalmalı.Allığınızı hafifçe gülümseyerek yanaklarınıza dairesel hareketlerle sürün.Allık seçimlerinizi canlı renklerden yanlamasına yapın.Unutmayın, dikkat çekici tonlar sizi olduğunuzdan daha dinç ve daha genç gösterir.
Etiket Makyaj makyaj sırları Makyaj nasıl yapılır Yaz Makyajı Trendleri yaz makyajı yaz makyajı nasıl yapılır nur toktay Gila Benzera Makyaj Trendleri

Kırmızı Biber Hapının Zararı


Son dönemlerde Obezitelere aleyhinde üretilen zayıflama ilaçlarından biri olan Kırmızı Biber hapının zayıflamada büyük etkisi olduğunu idda edilirken, emrindeki etkisi olduğunu ürünü kullananlardan gizlemekteler. Kırmızı biber hapı ÖLÜM'e yol açıyormuş. Dr.Hür GÖKNEL bu konu hakkında fazla önemli açıklamalarda bulundu. İnternette Satışı yapılan ve birçok sitede de reklamı olan bu ilaç Şişmanlık sorunu ortadan kaldırdığı gibi Beraberinde Ölümüde getiriyor. Bu Nedenle Kırmızı Biber Hapını kullanmadan aşağıdaki açıklamamızı iyi okumalısınız.. Www..Kadinay.Net Perhiz Adına Her Şeyi Bulabilirsiniz..

 

Yeni Şafak gazetesinin haberine tarafından; Farmakognozi ve Fitoterapi Derneği üyesi Dr. Hür Göknel, bu konu ile ilgili fazla ciddi uyarılarda bulunuyor ve ölüme bile yol açabilen zayıflama ürünlerine ve içeriklerine dikkat çekiyor. Gittikçe çoğalan aşırı kilolu olma hali olarak tanımlanan obezite, bireylerde o kadar çok afiyet sorununa yol açtığı gibi kozmetik açıdan bireyde önemli psikolojik sorunların ortaya çıkmasına niçin oluyor. Bu Nedenle şişman olan kişiler bilhassa internetteki taraflı bilgilerden ötürü hatalı bir şekilde bilgileniyor ve kendi sağlıklarını hiçe sayarcasına yaşamlarını riske sokuyor. Son yaşadığımız olay da buna bir misal. 110 kiloluk bir kişinin, “kırmızıbiber hapı” olarak tanımlanan bir ürün (ilaç değil) nedeni ile hayatını kaybettiğini öğrendik. Son derece can sıkıcı bir olay. Ancak bu, sadece buz dağının su üzerinde görünen kısmın çok minik bir parçası.


KIRMIZI BİBER ZAYIFLATIYOR, AMA… Dr Özgürlük Göknel, “Zayıflattığı söylenen bazı ürünler şişman kişiler tarafından kullanılıyor. Bunun bütün tersi olarak da eczanelerde, yalnızca hekim kontrolünde ve reçetesi olmadan kullanılması yasak olan, sibutramin ve orlistat faktör maddeli ilaçlar da mevcut. Bu son vakada da ölüme yol açtığı söylenen ürünün içinde kırmızıbiber ekstresi olduğu söyleniyor. Ancak tıbbi incelemeden geçmemiş bir ürünün içinde ne olduğu katiyen bilinemez. Kırmızıbiber gerçekten zayıflamaya asistan olabilir ve oldukça güvenli (ast etkisi olmayacağı beklenen) bir yiyecek maddesidir. Yapılan araştırmalarda da kilo kaybını hızlandırıcı etkileri olduğu saptanmıştır. Fakat günümüzde hiçbir hap veya yiyecek komponenti kalori kısıtlaması uygulamadan yeterli kilo verdiremez. Kırmızıbiber içinde yer alan kapsaisin maddesi vücutta adrenalin hormonunun artmasına yol açarak metabolizmayı hızlandırmakta ve tokluk hissi oluşturabilmektedir. Ancak 110 kiloluk bir kişide bu etki ölümcül olabilir” diyor.


YEŞİL DERE NE GÜNE DURUYOR, DENEYİN Bilirkişi hekim, “Kilo sorunu olan kişilerin, Sağlık Bakanlığınca onaylanmış ve ciddi hiçbir bağlı etkisi olmaması nedeni ile reçetesiz satışına izin verilmiş yeşil nehir ekstresi ve düşük miktarda kafein içeren zayıflama tabletlerini kullanabilirler. Bunun yanı sıra yeniden Sağlık Durumu Bakanlığı'ndan tasdikli üzüm çekirdeği ekstresi ile özel bir krom formu olan krompolinikolinat içeren zayıflatıcı ve kan şekerini düzenleyici doğal tabletleri kullanabilirler. Bu en son olay kilo sorunu olan şahısların ya doktor kontrolünde ilaç kullanabileceklerini ya da eczanelerden alabilecekleri Sıhhat Bakanlığı izinli zayıflama tabletlerini kullanabileceklerini çok açık bir şekilde hatırlatmıştır” dedi.
Canını seven bu haplardan uzaktan dursun İnternette reklamı yapılan ve satılan zayıflama hapları ölüm saçıyor. Uzmanlar, bu nesil ürünlerden uzak durulmasını gerektiğinin ısrarla altını çiziyor. Dr. Serbest Göknel, yeşil akarsu ve Afiyet Bakanlığı'ndan onaylı üzüm çekirdeği ekstresinin şişmanlık sorunu olan kişilerde işe yarayebileceğini belirtiyor.

Etiket kırmızı biber hapı kırmızı biber hapının zararları kırmızı biber hapı öldürürmü kırmızı biber hapı zayıflatırmı kırmızı biber hapı faydaları kırmızı biber hapı kullanımı Dr Özgürlük GÖKNEL Kırmızı Biber Ölüme Yol Açarmı

3 Günde 1 Kilo Verin


Dilara Koçak’dan 3 günde 1 kilo diyetiyle 3 gün içerisinde eğer verilen tarifi uygularsanız zayıflamış olacaksınız. Uygulamalar sonucunda elde edilen bilgiler neticesiyle sizlere paylaştığımız bu diyet tarifiyle keza zayıflayıp hemde sağlıklı beslenerek vucüt direncini vitamin düşüklüğü yaşamayacaksınız. Tarifsiz tarifler kullanmayın Her daim bilinen ve uzmanların önerdiği şekilde perhiz tarifleri deneyin. Diyetisyenlerin tarif önerileri bizim için çok önemlidir. Zayıflıyorum dıyıpte kendi yöntemlerinizle diyete başlayıp sonucun hayal kırıklığı yaşamanızı ne biz nede sizler istersiniz. Şişmanlık genel bayanlarda psigolojik sorun haline gelmiştir, buna nazaran erkekler şöyle bir kelimeyle kendilerini açıklama etmekde "Göbeksiz Erkek Balkonsuz Eve Aynı" dir ve kilosunu saplantı yapmamaktadır. Bunun üzerine sizler için Dilara Koçak'ın Zayıflama formülünü öneriyoruz. Herşey Sizin İçin Www.Kadinay.Net Kadına Dair Herşey..

1. GÜN

Kahvaltı 1 dilim bütün buğday ekmeği 1 dilim eksik yağlı peynir 3-4 adet zeytin, biber, maydanoz, domates Tatsız nehir

Ara 1 şeftali 10 fındık

Öğlen 6 yemek yemek kaşığı zeytinyağlı sebze 1 kâse cacık Bol salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile)

Ara 1 dilim yağsız elmalı kek ya da kepekli yağsız tost

Akşam Izgara balık Bol salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile) Közde patlıcan veya 3 yemek yemek kaşığı deniz börülcesi

Ara 1 incir veya 1 elma 3 bütün ceviz

 

2. GÜN

Kahvaltı 4 yemek yemek kaşığı yulaf 1 elma veya yarım muz Eksik yağlı süt ve tarçın veya şekersiz akarsu

Ara 10 badem 2 kayısı

Öğlen 4 adet ızgara köfte (120 gr.) Bol salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile) 3 yemek kaşığı bulgur pilavı

Ara 1 dilim karpuz 1 dilim peynir 2 grisini

Aksam 5 yemek yemek kaşığı barbunya Bol salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağı) 1 kâse yoğurt Ara 1 şeftali veya armut 10 adet badem

 

3. GÜN

Kahvaltı 1 dilim bütün buğday ekmeği 1 haşlanmış yumurta 3-4 zeytin, biber, maydanoz, domates Tatsız dere ya da 1 bardak az yağlı tarçınlı süt

Öğlen Piliç şiş 1 dilim tam buğday ekmeği Bol salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile)

Ara Yarım simit 1 dilim eksik yağlı peynir

Akşam 2 dilim az yağlı beyaz peynir Bol salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile) 1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 4 taze kayısı ' 23 çekirdeksiz üzüm.

BUNUN ÜSTÜNE YENIDEN DİLARA KOÇAKDAN 5 ÇAYI TARİFİNİ VERİYORUZ.

 

Dilara Koçak'dan hafif bir beş çayı tarifi

* Yarım nehir bardağı esmer şeker* 8 Yarım çay bardağı light süt* 1 adet yumurta* 1 akarsu bardağı kepekli un* Yarım çay bardağı kocaman dövülmüş ceviz* 1 tatlı kaşığı tarçın* 1 adet elma* Yarım paket kabartma tozu

Şeker ve yumurtayı rengi beyazlaşıncaya dek tamamen çırpın. Elma dışındaki bütün malzemeleri ekleyip karıştırın. Elmayı küp küp doğradıktan sonra hamura ekleyip son defa karıştırın, evvelden yağlanmış bir kek kalıbına karışımı dökün. 170 derece fırında, takriben 20-25 dakika, kekin üstü kızarıncaya kadar pişirin.
 

Etiket nasıl zayıflayabilirim? zayıflama diyeti zayıflamanın püf noktaları 3 günde 1 kilo diyeti dilara koçak diyeti 3 günde 1 kilo verin diyetisyenler dilara koçak

Diyet Hataları


Diyet hataları; Kesintisiz diyette olduğunuz halde bir türlü zayıflayamıyor musunuz.İşte buna sebep olan diyet hatalarını sizler için araştırdık.

Hızlı Diyetlere Güvenmek

Bir haftada 10 kilo zayıflayacağınızı vadeden hiçbir şey yemediğiniz sadece greyfurt veya lahana taşıyan diyetlere aldanmayın. öncelikle yemediğiniz için zayıflıyor gibi görünseniz de gerçekten, yalnızca birkaç kalori ile beslendiğiniz için metabolizmanız yavaş çalışmaya başlar.
Diyet bittiğinde vücudunuz kalorileri az yakar ve verdiğinizden daha kısa sürede kilo alırsınız.

Kahvaltı Etmemek

Sabah kahvaltı etmemek birkaç kalori eksik almanızı sağlıyor gibi görünebilir ancak bu sebeple gün baştan başa her zaman aç hissedersiniz. böylece aralıksız ofiste ya da evde kalorili şeyler atıştırırsınız. Fakat yüksek protein ve lif içeren iyi bir kahvaltı gün boyu aç hissetmenizi engelleyebilir. Araştırmalara kadar her sabahleyin kahvaltı eden insanlar diğerlerine göre daha dinç.

Sık Atıştırmak

Her öğününüzde yediklerinize uyarı ediyor olabilirsiniz fakat ara öğünlerde düşüncesiz şeyler yiyor olabilirsiniz. Masanızın üzerinde koca bir dilim ekler varsa, çubuk dondurmadan vazgeçmiyorsanız ya da ofis partilerinde ikram edilen kekten mutlaka bir dilim kek yiyorsanız zararlı meydana çıkan siz olursunuz. Beslenmenize bir bütün olarak dikkat etmelisiniz.

Çok Artı Çerez Yemek

Dikkat etmeden yediğiniz cips gibi kızartılmış atıştırmalıklar bel çevrenizin kalınlaşmasına niçin olur. Bazı ahali açlıklarını bastırmak için fazla fazla yer. Bu cins yiyeceklerin yerine özellikle protein bakımından zengin fındık, badem, ceviz gibi kuruyemişler harcamak metabolizmanızın hızlı çalışmasını sağlar. Araştırmalarda bunları tüketenlerin öteki cips gibi şeyleri yiyenlere tarafından daha zayıf oldukları da belirlenmiş.

Çok Artı Az Yağlı Yiyecek Yemek

Düşük yağlı yiyecekler diyette kayda değer bir yere sahiptir ancak düşük yağlı çağırmak düşük kalorili seslenmek değildir. Eğer tabağınızda düşük yağlı bir kek varsa düşük kalorili olduğu anlamına gelmez.  En iyisi yediğinizin ne kadar yağ, kalori ve şeker içerdiğine de dikkat etmektir.

Çok Az Su İçmek

Bu en fazla yapılan en kolay perhiz hatasıdır. Su özellikle kalorilerin yakılması için gereklidir. Eğer suyunuzu kurutursanız metabolizmanız çalışmaz yani daha yavaş zayıflarsınız. Her yemekten veya atıştırmalıklardan sonra mutlaka bol su için.

Süt Ürünleri Tüketmeme

Süt, peynir, dondurma, yoğurt çoğu perhiz yapan kişi için tabudur oysa gerçekte yararlıdır. Bazı araştırmalara tarafından ceset yeterince kalsiyum aldığında yağ yakmaya başlar.  Vücut kalsiyumdan yoksunsa cisim yağ depolamaya başlar. Kalsiyum vitaminleri yerine süt ve süt ürünleri tüketilmesi daha yararlıdır. Çoğu beslenme uzmanı yağsız veya yarım yağlı süt, peynir ve yoğurt öneriyor. 

Araçta Yiyip İçmek

Yiyeceklerinizi aracınızda yiyecekseniz mutlaka salata türü dinç yiyecekleri seçim edin. Bol kalorili menülerden uzak durun.  Eğer bir kere aracınızda yiyip içerseniz bu alışkanlık haline gelebilir, bu yüzden asla denemeyin.

Her Gün Tartılmak

Her gün tartılmak sizi diyetiniz konusunda umutsuzlaştırabilir.  En iyisi haftada bir tartılmak veya uzun bir perhiz döneminden daha sonra tartılmak olabilir. Tartıda başlangıçtan daha eksik bir değer gördüğünüzde daha mutlu hissedeceksiniz.

Gerçekçi Olmayan Hedefler Koymak

Birincil haftada 5 kilo zayıflamaya çalışıyorsanız hafta sonunda umutsuzluğa kapılarak beslenmenize uyarı etmeyebilirsiniz. Kendinizi desteklemek ve motive etmek namına gerçekleştirebileceğiniz hedefler koyun.  Ne kadar zamanda ne dek zayıflayacağınızı bilemiyorsanız diyetisyeninizle konuşabilirsiniz.

Egzersiz Yapmamak

Egzersiz yapmazsanız verdiğiniz kiloları almanız daha kolay ülkü gelir. Eğer egzersiz yaparsanız sevdiğiniz şeyleri daha fazla yiyebilirsiniz ve hala zayıflamaya devam edersiniz. Uyumlu egzersiz yapmanın anahtarı ise sevdiğiniz egzersize karar belirlemek ve açtırmak

Etiket Perhiz Dinç Beslenme Diyet önerileri Diyet hataları Yanlış diyetler diyet yaparken uyarı edilmesi gerekenler

Sarar 2014 Damatlık Modelleri


Sarar 2014 damatlık modelleri ile yakışıklı beylerin birincil tercihleri arasında yerini aldı bile..

Sarar 2014 Damatlık Modelleri
Sarar 2014 Damatlık Modelleri
Sarar 2014 Damatlık Modelleri
Etiket sarar sarar damatlık modelleri sarar 2014 2014 damatlık modelleri damatlık damatlık modelleri damatlıklar

No Gossip Plaj Çantası Modelleri 2014


Yazın plaj modası bambaşka bir heyecandır. Jurnal giyimin yanı sıra neredeyse her kadın gardırobunda plaj modasına dair ansızın artı çanta modeli bulunmasını ister. 

No Gossip, bayanların bu özel isteklerine her yıl yeni koleksiyonlarında yer verdiği bir birinden güzel çanta modelleri ile karşılık veriyor. No Gossip 2014 plaj çantası modellerini sizler için hazırladık sakın kaçırmayın.. :)

No Gossip 2014 Plaj Çantası Modelleri

No Gossip Plaj Çantası Modelleri 2014
No Gossip Plaj Çantası Modelleri 2014
No Gossip Plaj Çantası Modelleri 2014
Etiket hanımefendi çanta hanımefendi çanta modelleri 2014 çanta modelleri çanta modelleri No Gossip No Gossip 2014 No Gossip çanta modelleri

23 Ağustos 2016 Salı

Bebek Örgü Tulum Modelleri


2012 yılının en hoş Bebek Örgü Tulum Modellerini siz kıymetli okurlarımıza paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Örgü, Nakış, Dantel, El Yapımı gibi el sanatlarımızın günümüze değin gelmesinde rolü olan kadınlarımızı tebrik ederek kadınlarımızı bu sanatın devamı için gösterdikleri özenden dolayı kutluyoruz. Tekstil sanatı uzun süreli mücadele ve yetenek isteyen bir meslek olmasına karşın Türk kadını hiç tereddütsüz bu sanat için gününün büyük bir bölümünü ayırmaktadır. Her gelinin çeyizinde varlığını eksik etmeyen Nakış desenleri 2012 yılında da yerini alacağından eminiz.

Tekstil sanatının yıllarca devam etmesi dileğiyle. Kadın adına her şeyi sizler için takip edip Kadinay.Net sayfamızda jurnal paylaşıyoruz. Bizi takip ederek bu ayrıcalığa sizde sahip olabilirsiniz. Www.Kadinay.Net Kadına Dair Her Şey!..

 

Bebek Örgü Tulum Modelleri
Bebek Örgü Tulum Modelleri
Bebek Örgü Tulum Modelleri
Etiket örgü modelleri bebek örgü tulum modelleri bebek tulum modelleri örgü tulum modelleri bebek örgü tulum çeşitleri bebek örgüleri

Örgü Bolero Modelleri 2012


2012 yılının en hoş Örgü Bolero Modelleri ni siz değerli okurlarımıza paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Örgü, Nakış, Dantel, El Işi gibi el sanatlarımızın günümüze dek gelmesinde rolü olan kadınlarımızı tebrik ederek kadınlarımızı bu sanatın devamı için gösterdikleri özenden dolayı kutluyoruz. Dokuma sanatı uzun süreli uğraş ve yetenek isteyen bir meslek olmasına karşın Türk kadını hiç çekinmeden bu sanat için gününün büyük bir bölümünü ayırmaktadır. Her gelinin çeyizinde varlığını yetkisiz etmeyen Nakış desenleri 2012 yılında da yerini alacağından eminiz.

Tekstil sanatının yıllardan beri devam etmesi dileğiyle. Kadın namına her şeyi sizler için takip edip Kadinay.Net sayfamızda jurnal paylaşıyoruz. Bizi peşine düşüp takip ederek bu ayrıcalığa sizde sahip olabilirsiniz. Www.Kadinay.Net Kadına Dair Her Şey!..

Örgü Bolero Modelleri 2012
Örgü Bolero Modelleri 2012
Örgü Bolero Modelleri 2012
Etiket örgü modelleri Örgü Bolero Modelleri Bolero Modelleri Bolero Resimleri Bolero Örnekleri Bolero Yapımı