21 Ağustos 2016 Pazar

Bebek ve Çocuk Odası Dekorasyonu


Bebeğiniz ve çocuğunuz için yeni bir oda süslemek istiyorsanız galerimizi mutlaka incelemelisiniz. Bebek odası dekore ederken mutlaka zararsız kimyasallar taşıyan mobilyaları tercih etmelisiniz. Gün ışığı alması da en önemli faktör. Bebeğiniz için sıcacık edebilceği ve içerisinden bebeğine rahatça ulaşabileceğiniz beşikler seçim etmelisiniz.

Bebek odasında mutlaka bebeğinizi emzirirken dar edebileceğiniz bir koltuk ve puf bulundurmalısınız. Geri kalan ayrıntı da sizin zevkinize kalmış. Çocuk odalarını da tasarlarken mutlaka çocuklarınızın da fikrini alın. Onların rahatça oynayabileceği alanlar yaratın. Oyuncakların dağınık durmaması için gizleme raf ve kutuları edinin. Çocuklar içinde mutlaka zararsız olan kimyasal barındırmayan mobilya ve dokuma ürünleri tercih edin. Çocuklarınızın odalarını dekore ederken ne olursa olsun onların gözünden bakmaya çalışın.

Bebek ve Çocuk Odası Dekorasyonu
Bebek ve Çocuk Odası Dekorasyonu
Bebek ve Çocuk Odası Dekorasyonu
Etiket çocuk odası dekorasyonu çocuk odası mobilyaları bebek odası dekorasyonu bebek odası tasarımları çocuk odası tasarımları çocuk oyun alanı tasarımları yeni bebek odaları bebek odası mobilyaları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder