17 Ağustos 2016 Çarşamba

Sevgiliyle hafta sonu neler yapılır


Çalışma hayatınızın stresinden sevgilinize süre ayıramıyorsanız ve ilişkiniz bundan böyle biteviye bir hal almaya başladıysa hafta sonu sizin için iyi bir fırsat olabilir. Bir kaç ayrı etkinlikle ilişkinize yeni bir solgun kazandırabilirsiniz. İşte hafta sonu uygulayabileceğiniz öneriler:

1. Birlikte Spor Yapın: Bu Nedenle keza aranızdaki işbirliği kuvvetlenir, keza de vücut ve ruh sağlığınızı korumuş olursunuz. Haftanın getirdiği stresin, üzerinizde yarattığı olumsuz etkilerden kurtulmanın, spor yapmaktan daha etkili bir yolu olmadığına emin olabilirsiniz.

2. Uzun Yürüyüşlere Çıkın: Haftanın yorgunluğunu atmak için birebirdir. Evlenmeden önce birlikte kısa bir yürüyüş yapmak için nasıl da fırsat kolladığınızı, ne ivedi unuttunuz...

3. Başbaşa Romantik Bir Yemek Yiyin: Yemek Yemek gerekçe, baş başa geçirilen zaman ise harika...

4. Kısa Seyahatlere Çıkın: Değişim yerine getirmek iyidir. Bilhassa de bir, iki günlük kısa seyahatler. Ancak bazen yolun kendisi, yolculuktan daha keyiflidir. O yüzden önce birbirinizin sonradan da yolun ve yolculuğun tadını çıkarın.

5. Kitap Okuma Saati Yaratın: Aynı şeyler hakkında konuşmaktan sıkılmadınız mı bundan böyle? Cevabınız "evet" ise önerimizi dikkate alın.

6. Mutfakta Geçirilen Zamanı Kıymetli Kılın: Evin mutfağı, sadece siz pek gördüğünüz sürece, yemek pişirilen ve yenilen bir yer olarak kalır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder