27 Ağustos 2016 Cumartesi

Saçlarınız Seri ve Dinç Uzasın


Hem afiyet keza de süratli uzayan saçlara herkes sahip elde etmek ister. Ne eyvah fakat bir fazla etkenden dolayı ayrıca uzayan hemde afiyet saçlara bir çoğumuz sahip olamıyoruz. Doğru uygulama, doğru ürünler ve ahenkli bakım ile sizlerde sağlıklı ve çabuk uzayan saçlara sahip olabilirsiniz.

 

 

Saç uzatma hızını etkileyen, perhiz, sağlık durumu, kullandığınız ilaçlar, hormonal değişimler, çevresel etkiler ve hatta gerginlik gibi pek çok faktör vardır. Elbetteki genetik faktörler de saç uzatma hızındaki azalmaya neden olan etkilerin başında kazanç. Adi bir saç kişiden kişiye değişse bile sıradan olarak ayda 1 cm civarında uzar. Keza yaşlandıkça saç uzatma hızındaki bu seyir gitgide artarak yavaşlar. Gelelim sağlıklı saç uzamasındaki en önemli faktörlere. O faktörler elbetteki bitkisel yağlardan oluşur. Antik Hindistan Arjuveda bilimi takriben 5 bin sene önce saç uzatma konusuna epeyce hakimdi. Saç uzatmak için bir takım bitkilerden ve şifalı otlardan faydalanırlar ve bu sayede süratli, doğal ve mükemmel saç uzatma hızına sahip olurlardı.

Nebati yağlar doğru kullanıldığında, saç sorunlarının önlemek ve saç uzatma hızını arttırmak muhtemel. Aşağıdaki bitkisel yağları kullanarak saç bakımınızı düzenli olarak yapın, sağlıklı ve çabuk uzayan saçlara sahip olun.

- Gençlik iksiri olarak da aşina organik zeytinyağı.

- Besleyici, koruyucu ve nemlendirici olarak kullanılan badem yağı.

- İçerdiği kalsiyum ve E vitamini ile susam yağı.

- Yıpranmış saçları onaran ve kuvvetlendiren hint yağı.

- Tesir ve faydaları saymakla bitmeyecek ve bilim dünyasını bile hayrete düşüren çörekotu yağı.

- Doğada saç derisinin yağına yapısal olarak en yakın yağ olan ve gereklilik halinde onun yerine geçerek saç sorunlarında yenileyici olarak    kullanılan jojoba yağı.

- Madensel elementler (potasyum,magnezyum,fosfat,kalsiyum,demir) , E, B1, B2, B6 vitaminleri ve oleik asit içeren fındık yağı.

- Değişik deri rahatsızlıklarında da kullanılan, içerdiği vitaminler nedeni ile yıpranmış saçları besleyen ve koruyan buğday yağı. Bilim dünyasını bile şaşkına çeviren bu mucize bitki yağları belirli olun oysa saçlarınıza gelecek.

Etiket Saç Bakımı bitkisel yağlar zeytinyağı jojoba yağı Badem Yağı Buğday yağı parlak saçlar saç nasıl uzar hint yağı süratli saç uzatma eskimiş saçlar kaplı saçlar saç dökülmelerine aleyhinde tedbir saç bakımı için hangi yağı kullanmalıyım çörekotu yağı susam yağı fondık yağı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder