22 Ağustos 2016 Pazartesi

2016 Ünlülerin Saç Modelleri ve Makyajı


En iyi saç modeli ve Met 2016 makyaj trendleri ile sizde ihtişamlı bir dış görünüş tutmak istiyorsanız makalemize bir göz atarak bilgi edinebilirsiniz.
 
1. KRİSTEN STEWART’IN GÜMÜŞ GÖZLERİ VE DÜĞÜMLÜ DAĞINIK SAÇ MODELİ

Akşam Karanlığı kız Kristen Stewart Met Gala 2016 kırmızı halı üstünde kumral saçlı sakin kız simsı ile heyecanlı bir görünüm yansıtarak göz kapakları üstüne de grafik metalik gümüş fütüristik darbeleri ile aydınlık, saç köklerinde ise platin bob kesimi ve sözde dağınık aşağıda içten oluşturulmuş at kuyruğu ile mükemmel bir dış görünüş yakalamıştır.

2. POPPY DELEVİNGNE

Platin Standı ve Şarap Baharatlı Dudaklar Poppy Delevingne yalnızca kıymetli taşlarla süslenmiş elbisesi ile ilgi odağı olmamıştır, bununla birlikte onun platin uzun yana bölünmüş saçları ile yumuşak kedi göz makyajı ve şarap kırmızısı dudaklarıyla çok iyi bir görünüş yakalamıştır.

3. LUPİTA NYONG’O

Kazıma Saç Stili Lupita Nyong’o kazıma saç sitiline doğal ve minimalist makyajını ekleyerek havalı bir görünüş yakalamıştır.

4. CİARA

Gümüş Parmak Dalgalar Ciara heyecanla “parmak dalgalarına” gümüş desenli yumuşak dumanlı göz makyajını sabitleyerek metalik gümüş etkisi yaratmıştır.

5. TAYLOR SWİFT BLEACHELLA VE KİRAZ KIRMIZI DUDAKLAR

Taylor Swift platin bob saçlarına yeni şık moda trendi olan hatasız cildine kırmızı kiraz dudakları ekleyerek yeni bir görünüm kazanmıştır.

6. LARA STONE’UN KABARIK SAÇ MODELİ VE DUMANLI GÖZLERİ

Onun dumanlı gözleri gümüş darbeleri ile onun aralıklı ön dişlerini ortaya çıkaran astarlı dudakları ile zahmetsiz şişmiş saçlarını sabitleyerek standart bir görünüş yakalamış olduğunu görüyoruz.

7. GİGİ HADİD’İN SAÇ VE MAKYAJ MODELİ

Tatlı ve seksi Gigi Hadid  sarışın saçları ve gümüş ışıltılarla ışıltılı alt kısmı, uzun bir düşük at kuyruğu tercih etmiş. Yanında sevgilisi Zayn Malik ile parıl parıl parlayan saçları, sıcak tonlarda sade cilt tonu ve makyajı ile görünümünü tamamladı.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder