26 Ağustos 2016 Cuma

Kırmızı Biber Hapının Zararı


Son dönemlerde Obezitelere aleyhinde üretilen zayıflama ilaçlarından biri olan Kırmızı Biber hapının zayıflamada büyük etkisi olduğunu idda edilirken, emrindeki etkisi olduğunu ürünü kullananlardan gizlemekteler. Kırmızı biber hapı ÖLÜM'e yol açıyormuş. Dr.Hür GÖKNEL bu konu hakkında fazla önemli açıklamalarda bulundu. İnternette Satışı yapılan ve birçok sitede de reklamı olan bu ilaç Şişmanlık sorunu ortadan kaldırdığı gibi Beraberinde Ölümüde getiriyor. Bu Nedenle Kırmızı Biber Hapını kullanmadan aşağıdaki açıklamamızı iyi okumalısınız.. Www..Kadinay.Net Perhiz Adına Her Şeyi Bulabilirsiniz..

 

Yeni Şafak gazetesinin haberine tarafından; Farmakognozi ve Fitoterapi Derneği üyesi Dr. Hür Göknel, bu konu ile ilgili fazla ciddi uyarılarda bulunuyor ve ölüme bile yol açabilen zayıflama ürünlerine ve içeriklerine dikkat çekiyor. Gittikçe çoğalan aşırı kilolu olma hali olarak tanımlanan obezite, bireylerde o kadar çok afiyet sorununa yol açtığı gibi kozmetik açıdan bireyde önemli psikolojik sorunların ortaya çıkmasına niçin oluyor. Bu Nedenle şişman olan kişiler bilhassa internetteki taraflı bilgilerden ötürü hatalı bir şekilde bilgileniyor ve kendi sağlıklarını hiçe sayarcasına yaşamlarını riske sokuyor. Son yaşadığımız olay da buna bir misal. 110 kiloluk bir kişinin, “kırmızıbiber hapı” olarak tanımlanan bir ürün (ilaç değil) nedeni ile hayatını kaybettiğini öğrendik. Son derece can sıkıcı bir olay. Ancak bu, sadece buz dağının su üzerinde görünen kısmın çok minik bir parçası.


KIRMIZI BİBER ZAYIFLATIYOR, AMA… Dr Özgürlük Göknel, “Zayıflattığı söylenen bazı ürünler şişman kişiler tarafından kullanılıyor. Bunun bütün tersi olarak da eczanelerde, yalnızca hekim kontrolünde ve reçetesi olmadan kullanılması yasak olan, sibutramin ve orlistat faktör maddeli ilaçlar da mevcut. Bu son vakada da ölüme yol açtığı söylenen ürünün içinde kırmızıbiber ekstresi olduğu söyleniyor. Ancak tıbbi incelemeden geçmemiş bir ürünün içinde ne olduğu katiyen bilinemez. Kırmızıbiber gerçekten zayıflamaya asistan olabilir ve oldukça güvenli (ast etkisi olmayacağı beklenen) bir yiyecek maddesidir. Yapılan araştırmalarda da kilo kaybını hızlandırıcı etkileri olduğu saptanmıştır. Fakat günümüzde hiçbir hap veya yiyecek komponenti kalori kısıtlaması uygulamadan yeterli kilo verdiremez. Kırmızıbiber içinde yer alan kapsaisin maddesi vücutta adrenalin hormonunun artmasına yol açarak metabolizmayı hızlandırmakta ve tokluk hissi oluşturabilmektedir. Ancak 110 kiloluk bir kişide bu etki ölümcül olabilir” diyor.


YEŞİL DERE NE GÜNE DURUYOR, DENEYİN Bilirkişi hekim, “Kilo sorunu olan kişilerin, Sağlık Bakanlığınca onaylanmış ve ciddi hiçbir bağlı etkisi olmaması nedeni ile reçetesiz satışına izin verilmiş yeşil nehir ekstresi ve düşük miktarda kafein içeren zayıflama tabletlerini kullanabilirler. Bunun yanı sıra yeniden Sağlık Durumu Bakanlığı'ndan tasdikli üzüm çekirdeği ekstresi ile özel bir krom formu olan krompolinikolinat içeren zayıflatıcı ve kan şekerini düzenleyici doğal tabletleri kullanabilirler. Bu en son olay kilo sorunu olan şahısların ya doktor kontrolünde ilaç kullanabileceklerini ya da eczanelerden alabilecekleri Sıhhat Bakanlığı izinli zayıflama tabletlerini kullanabileceklerini çok açık bir şekilde hatırlatmıştır” dedi.
Canını seven bu haplardan uzaktan dursun İnternette reklamı yapılan ve satılan zayıflama hapları ölüm saçıyor. Uzmanlar, bu nesil ürünlerden uzak durulmasını gerektiğinin ısrarla altını çiziyor. Dr. Serbest Göknel, yeşil akarsu ve Afiyet Bakanlığı'ndan onaylı üzüm çekirdeği ekstresinin şişmanlık sorunu olan kişilerde işe yarayebileceğini belirtiyor.

Etiket kırmızı biber hapı kırmızı biber hapının zararları kırmızı biber hapı öldürürmü kırmızı biber hapı zayıflatırmı kırmızı biber hapı faydaları kırmızı biber hapı kullanımı Dr Özgürlük GÖKNEL Kırmızı Biber Ölüme Yol Açarmı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder