21 Ağustos 2016 Pazar

Dinç Perhiz Menüsü


Sağlıklı perhiz muhtemel mü? Tabiki, sağlıklı diyetler doğrusu en dürüst bir şey. Dinç perhiz nedir? Dinç bir şekilde hazırlanan yemekleri, çeşitli yemekleri perhiz yaparken yiyerseniz diyette hasar görmeyeceksiniz. Sağlıklı bir diyet sebze, meyve ve haşlanmış yada fırında hazır yemeklerden oluşur. O vakit bu nasıl perhiz oluyor ancak? Yemekleri çoğu kez yerken, günde en düşük 3 kez ve mümkünse 5 kez, aynı zamanda az yiyeceksiniz. Tabağın yarısını yada daha da az. Sağlıklı perhiz kısa ve süratli perhiz olamaz bir kere. Sağlıklı perhiz minimum 2 hafta sürer, sonuçlar diğer diyetler gibi değildir, fakat en azında 10 kilo yerinde 5 kilo desek verirseniz, sağlıklı bir şekilde vereceksiniz, metabolizma yavaşlamadan. Sağlıklı perhiz yapanların kilo daimi oluyor, ve kilo geri almıyorsunuz. Bu dinç perhiz in avantajıdır.
Sağlıklı perhiz yaparken istediğiniz dek sebze, sebze çorbası yiyebilirsiniz, yoğurt, ve meyve yiyebilirsiniz. Sağlıklı perhiz in fena tarafı- yemekler hepsi haşlanmış yada fırında yapıldığı için, tuzsuz, baharatsız olduğu için pek lezzetli olmayabilirler. Sebze de herkes sevmez, onun için dinç perhiz yapmak basit değildir. Hemde diyet 2 hafta ve pozitif sürünce birçok kişi dayanamıyor ve bırakıyor. Sağlıklı diyet yaparken değişik yemekleri yemeyi çalışın.
7 günlük dinç perhiz
Perhiz in 1 günü: Sabahtan: 1 kadeh su, biraz daha sonra yoğurt ve şekersiz akarsu Öğle: sebze çorbası, yoğurt Akşam: sebze çorbası, et, yoğurt gece bir kadeh papatya çayı içebilirsiniz. Perhiz in 2,3,4,5,6 ve 7 günleri Sabahleyin: yoğurt, müsli gibi tahilleri Öğle: sebze çorbası, yoğurt, meyve Akşam: balık, salata, meyve suyu, 1-2 dilim kepekli ekmek.
2 haftada 4 liko atamak için sağlıklı perhiz
Perhiz in her gününde bunları yiyeceksiniz, lakin et nadiren balık ile ve tavuk ile değiştireceksiniz. Sabahtan: domates, salatalık, peynir, ekmek, ve bitki çayı. Öğle: salata ve yoğurt Akşam: et ve salata. Aralarda meyve yiyebilirsiniz ( muzhariç). Bu perhiz dinç olduğuna karşın yine de pirinç ve diğer buğdaylar eksiktir onun için bu perhiz i 2 haftadan artı yapmamak gerikir. Düşük kalori perhiz ler fazla yaparsanız hasar verebilirler.
Dinç bir şeklinde 7 günde 5 kilo tahsis etmek için karpuz diyeti
Bu diyet sadece yazın karpuz zamanında yapılmalı. Kesinikle onu kışın ithal karpuzlarla yapmayın.
Sabah: aç karnına 2 kadeh su içiyorsunuz, 1 dilim karpuz ve 1 dilim ekmek Öğle: karpuz, ekmek, peynir Akşam: tavuk
Gerçekte, öteki karpuz diyetlere kadar günde istediğiniz karpuz yiyebilirsiniz. Bir sınırı yok. Karpuz yaz sezonunda en yararlı bir meyvedir. Karpuz bol bol yiyebilirsiniz.

Etiket Çalışma diyet listesi şok perhiz dinç perhiz listeleri diät listesi dinç besin listesi diyet listesi nasıl oluşturulur 2010 perhiz listesi sabah diyet listesi sağlıklı bir diyet listesi diyet listeleri diet nasil olur saglikli perhiz nasil olur saglikli diät sabahleyin diyeti nasıl our karpuz diyeti yapanlar beslenme uzmanı nasıl olunur ideal kilo taylan kümeli ender saraç zayıflama isveç diyeti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder