21 Ağustos 2016 Pazar

Zayıflama Garantili 6 Gıda


Zayıflama garantili 6 gıda; Yapılan çalışmalar sonucunda, tüketilmesi halinde kilo vermeye kuşkusuz yardımcı olan 6 gıda çeşidi tespit edildi. Kadinay.Net bu besinleri sizler için araştırdı. Zayıflama garantili besinler sizlerle. 

Zayıflama Garantili 6 Gıda..

Uzmanlar, herkes dinç ve zayıflatıcı özelliğe sahip bu besinleri zayıflamak isteyenlerin sofralarından yetersiz etmemelerini tavsiye ediyor. İşte zayıflama garantili bu besinler…

Yeşil dere

Büyük doruk bardak buzlu yeşil çay ya da bir büyük bardak sıcak yeşil dere içmek farklılığı başlatabilir. Yapılan son çalışmalarda gönüllü olarak 3 ay boyunca her gün bir şişe yeşil dere içenler, diğer gruba oranla daha fazla yağ kaybetmiştir. Araştırmacılara kadar yeşil çayın içinde bulunan kateşinler (yardımcı bir fitokimyasal) kalori yakımını sağlayıp, kilo kaybını artırmıştır.

Çorba (Et veya balık suyuna bol domatesli çorba)

Başlıca yemeğe başlamadan önce içilen et ya da balık suyuna bol domatesli çorba kişiye doygunluk duygusal verir. Bu Nedenle birey asıl yemeğe geçişte kendisini tok hissettiği için daha az kalori alma eğiliminde olur. Düşük kalorili çorbalar açlığı bastırmakta fazla işe yarar.

Yeşil salata

Düşük kalorili salatalar ana yemek yemek öncesi kendinizi batmış hissettirecek bir başka iyi seçenektir. Yapılan bir araştırmaya kadar yemekle birlikte yenen düşük kalorili ufak salata, öğünde alınan toplam kaloriyi yüzde 7, büyük bir salata ise yüzde 12 azaltabiliyor. Oysa araştırmanın sonuçları yüksek kalorili salatalar için tersinin doğru olduğu ortaya koydu. Öğün sırasında yenen yüksek kalorili küçük bir salata alınan kaloriyi yüzde 8 artırırken, büyük bir salata yüzde 17 artırıyor. “Dinç bir salata nasıl hazırlayabilirim” diye düşünüyorsanız; taze ıspanak yaprakları (2 bardak dolusu), 1 orta irtifa salatalık, 1 orta doruk domates ve 1 /4 bardak rendelenmiş havuçla takriben 70 kalorilik, 5,5 gram lif içeren sağlıklı bir salata hazırlayabilirsiniz.

Yoğurt

Yağsız yoğurdun içindeki kalsiyumun zayıflatıcı etkisi olduğu değişik çalışmalarla ortaya konmuştur. Bir çalışmaya tarafından günde 3 porsiyon yüksek kalsiyumlu ve yağsız yoğurt tüketen obez bireyler, düşük kalsiyum ve yağlı yoğurt bitiren obezlere kadar yüzde 22 daha pozitif kilo ve yüzde 61 daha fazla beden yağı kaybetmiştir. Burada en etkileyici netice ise yüksek kalsiyumlu, yağsız yoğurt yiyenlerin yüzde 81 daha pozitif trunkal (karın bölgesindeki) yağ kaybetmeleridir. Yoğurt hem karbonhidrat hem de proteini bir arada bulundurduğu için kan şekeri regülasyonunda ve özlem kontrolünde etkin olmaktadır.

Kuru baklagiller

Kuru baklagiller içeriğindeki lifler dolayısıyla kendinizi tok hissetmenizi daha çabuk sağlar. 1,5 kadeh barbunya takriben 8 gram lif, 7 gram protein ve takriben 110 kalori içerir. Baklagilleri yemek olarak tüketebileceğiniz gibi haşlayıp, salata ve çorbalarınızın içine de ekleyebilirsiniz.

Su

Suyun süper gıda olarak kabul edilmesinin en kayda değer nedeni “0” kalori olmasıdır. Eğer yüksek kalori içeren içeceklerden tüketirseniz bunu dengeleyebilmek için daha eksik yemek yemek zorunda kalırsınız. Incelemeler gösteriyor ama karbonhidratları içmektense yemek yemek daha iyidir. Su, bütün beden fonksiyonları için tartma taşır ve günün her saatinde tüketilebilir. Suyunuzu sade olarak içmekten hoşlanmıyorsanız, içinde taze meyve dilimleri bekleterek tüketebilirsiniz.

Etiket Perhiz Zayıflatan diyetler Yeşil salata Yeşil çay yoğurt diyeti Zayıflama Garantili 6 Gıda Zayıflama Garantili Besinler Seri zayıflatan besinler Zayıflatan besinler Hızlı zayıflama kilo verdiren diyetler Şok Diyetler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder