22 Ağustos 2016 Pazartesi

Erkeklerin evlenmek istemediği bayan tipleri


Izdivaç göründüğünden daha da zorlama olan kompleks bir yapıdır. Bu karışık yapı içinde var olmayı fazla da istemeyen erkekler için evliliğe adım atmak kadınlardan daha da zordur. Siz de hala neden evlenemedim diyen kadınlardansanız bundan başka bu konuya erkek penceresinden bakmayı deneyin. İşte erkeklerin evlenmeyi seçim etmediği bayan tipolojileri...




Yemek yapamayan bayan
Erkeğin kalbine dışarı giden yol hala midesinden geçiyor. Erkekler için hoş yemek yapan ve becerikli kadınlar bir adım önde. Siz de bu konuda pek kabiliyetli değilseniz anında bir yemek kursuna tescil yaptırın.

Aşırı kıskanç kadın
Kesintisiz sevgilinizi patavatsız kıskançlıklarla boğuyor ve ona rahat bir nefes aldırmıyorsanız o da doğal olarak sizinle bir ömür geçirmekten korkacaktır. bu nedenle azıcık gevşeyin ve karşınızdakini sıcacık bırakın.

Erkeğin kişiliğini başkalaşmak isteyen bayan
Bir erkeği elde ettikten sonradan değiştirebileceğinizi göz önünde bulundurmak ve onu değiştirmeye hedeflemek bir ilişkide yapabileceğiniz en büyük hatadır. Kimse bütün anlamıyla değişmeyen, birini sevecekseniz olduğu gibi sevmeyi ve onu değiştirmemeye çalışmayı öğrenmelisiniz.

Çocuk sevmeyen bayan
Her ne kadar bazıları baba olmaya meraklı değil gibi dursa da erkeklerin adeta tümü evde ufak bir varlık koştursun ister. Şüphesiz ki bu aşamada çocuk sevmeyen kadınlar onlar için 1-0 geridedir.

Tasarruflu Kişi olmayan bayan
Tutumlu, hesabını haberdar olan, bir evi döndürecek kadınlar evlenilecek kadın kategorisine rahatlıkla birinci banal girer. Lakin gerekli düşüncesiz demeden her şeye para harcayan, tasarruflu kişi olmayan kadınlar erkeklerin o kadar tercihi yok.

Babasıyla sorunları olan bayan
Babalarıyla sorunları olan kadınlar genel olarak kendilerinden büyük erkeklerle birlikte olmayı seçim eder. Çünkü içten içe, babalarının eksikliğini doldurmaya çalışırlar. Olur Ya başlarda, olgun erkekler, genç kadınlardan hoşlanabilirler fakat bir süre daha sonra karşısındaki kadının sorunları olduğunu fark eden bir erkek onunla bir ömür geçirmeyi öyle de tercih etmeyecektir.
Kariyer düşkünü kadın
Kariyer sahibi, başarılı, özgüveni yüksek kadınların çekiciliği natürel fakat red edilemez. Fakat kariyerine yaşam memat meselesi olarak bakan, bütün planlarını kariyerini geliştirmeye göre yaratıcı kadınlar erkekleri korkutur.

Patronluk taslayan kadın
Birincil öncelikle yapacağınız patronluk erkek arkadaşınızın olur ya hoşuna gidecektir fakat daha sonra bu davranışınızın hoş bir yanı kalmayacak ve kendini sevgilisiyle yok de bir idareci ya da öğretmenle zaman geçiriyor gibi hissedecektir. Bu onu ayrıca mutsuz eder keza de egolarına hasar vererek sizden uzaklaştırır.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder