22 Ağustos 2016 Pazartesi

Parfümlerinizi daha daimi yapacak 10 yol


1. Eğer daha uzun dayanmalarını istiyorsanız banyoda ya da diğer nemli, sıcak yerlerde saklamayın. Bu parfümün koku kalitesini düşürecektir.
 
2. Nabız noktalarınıza parfümü sıkmadan önce vazelin sürün. Krem kokuyu derinizde kuru tene kadar daha çok hapsedecektir.
 
3. Eğer cildiniz kuruysa parfümden önce kokusuz ceset losyonu sürmeyi unutmayın.
 
4. Parfümü banyodan hemencecik sonradan ve giyinmeden hemencecik önce sıkın. Böylece vücudunuzdaki nem kokuyu tutacaktır ayrıca de kıyafetlerinizde istenmedik izler bırakmayacaktır.
 
5. Parfümü sıktıktan sonradan bileklerinizi birbirine sürtmeyin. Sürttüğünüzde tam aksine kokunun daha çabuk uçmasına sebebiyet vermiş olursunuz.
 
6. Parfümü sıkma yeri olarak nabız alınan sıcak bölgeleri tercih edin. Buralar; bilekleriniz, boynunuz, dirsek içiniz, dizlerinizin arkası ya da but bilekleriniz olabilir. Ama bir seferde bu bölgelerden sadece birkaçını seçin.
 
7. Daha hafif bir koku istiyorsanız parfümü havaya içten sıkın ve ağır ağır içine dürüst yürüyün. Bu Vesile Ile fazla ağır bir koku taşımazsınız.
 
8. Alkol içeren parfümleri kutup saçınıza sıkıştırmak saçı kurutacaktır. böylece önce fırçanıza sıkın ve saçınızı bu şekilde tarayın.
 
9. Son kalan damlalarınızı kokusuz losyonunuza boşaltın bu vesile ile boş yere gitmemiş olacaktır.
 
10. Yanınızda parfümün kendisini taşımaktansa istediğiniz miktarı kulak çubuklarına sıkın ve plastik bir poşete koyun. Böylece gün içerisinde istediğiniz vakit kokunuzu yenileyebilirsiniz.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder