18 Ağustos 2016 Perşembe

Sizinle ilgilendiğini bildiren 10 ipucu


Karşınızdaki kişinin sizden hoşlanıp hoşlanmadığından belirlenmiş olamıyorsanız bir takım ipuçları size yol gösterebilir. Bunlar neler mi?

1. Ahenkli olarak size baktığında gülümsüyorsa sizden hoşlandığının oysa ilk adımı atmak için kesin olmaya çalıştığının göstergesidir.

2. Sizi gördüğünde yanakları al al oluyorsa karşınızdaki utangaç ve çekingen bir erkek unutmayın.

3. Göz kontağı belirlemek da hoşlantı belirtileri arasında sıralanır ama muhakkak konuşmamak gerek. Burada dikkat etmeniz gereken göz kontağını uzatıp uzatmadığıdır. Azıcık daha uzun bakıyor ve inceden gülümsüyorsa tamamdır. Size sinyaller göndermeye çalışıyor.

4. Ellerini kalçasının üstüne koyuyor ve başparmaklarını da kemerinin hizasında tutuyorsa bingo! Erkekler bu pozisyona haberdar olmadan girerler ve özgüven dolu, ilgili ve erkeksi olduğunun göstergesidir.

5. Birçok süre hoşlandığımız kişinin hareketlerini haberdar olmadan taklit ederiz. Yaptığınız el hareketlerini tekrarlıyor, sizin konuşma temponuzda konuşuyor ve aynı zamanda gülüyorsa sizden hoşlanıyor demektir.

6. En belirli ipuçlarından biri dokunmadır. Eğer aralıksız size dokunmaya çalışıyorsa şüphesiz sizinle ilgileniyordur. Konuşurken kolunuzu tutuyor veya yanınızdan geçerken yanlışlıkla çarpmış gibi davranıyorsa size tutulduğundan kesin olabilirsiniz.

7. Konuşurken veya durup dururken alnını size içten uzatıyor ve başını eğiyorsa söylediklerinizle ilgileniyor demektir.

8. Başlıca bakışlarımız bizi ele verir. Size baktığında göz bebekleri büyüyorsa alaka duyduğunu söyleyebiliriz. Küçülüyorsa ise uyarı! Hoşlanmadığımız şeyleri gördüğümüzde göz bebeklerimizin küçüldüğünü unutmayalım.

9. Sizi dinlerken kaşlarını kaldırıyor ve gözlerini adamakıllı açıyorsa sizinle ilgileniyor demektir. Bu hareketler flört etmeye çalıştığının göstergesidir.

10. Parmak oynatmak beklenti ve kararsızlık göstergesidir. Sizinle konuşurken kesintisiz parmaklarını oynatıyorsa gergin ve size karşısında harekete geçirmek için bir an kolluyor demektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder