17 Ağustos 2016 Çarşamba

Ahmet Kaide Biyografisi


Ahmet Kaide

Ahmet Kaide 10 Kasım 1982 yılında Kütahya 'da doğdu. Oyunculuk kariyerine ablasının etkisiyle başladı. Birincil edindiği tecrübeler lise dönemlerindeki tiyatro çalışmalarıydı. Kariyerini oyunculuk ve sinema üstüne şekillendirmek için Selçuk Üniversitesi 'nin Radyo Televizyon Sinema bölümünü okudu.

Üniversite eğitimini Bilkent Üniversitesi 'nde yaptığı masterlıkla taçlandırdı ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi 'nde oyunculuk eğitimi almaya devam etti. Bu süre içinde Levent Kırca gibi isimlerle çalıştı.

Birincil patlamayı 2010 yılında vizyona giren Çalgı Çengi filmiyle yaptı. Murat Cemcir ile birlikte başrol olarak oynadığı Enstrüman Çengi, hem kendisi keza de Murat Cemcir için bir dönüm noktası sayılabilir. Sevilen bu filmin arkasından 2012 yılında İşler Güçler adlı dizide yeniden Murat Cemcir ile birlikte rol aldı. Nikah Dernek adlı 2. büyük sinema filminde Murat Cemcir ile projelerine devam etti ve bu sinema filminde de yine büyük başarılar elde etti.

şu anda Murat Cemcir ile birlikte Kardeş Payı dizisinde başrol oyuncusu olarak çalışmalarına devam etmekte.

Oynadığı Bir Takım Dizi ve Filmler

Kahramanlar 2008
Memleket Meselesi 2010
Enstrüman Çengi 2010
Üsküdar 'a Giderken 2011
İşler Güçler 2012 - 2013
Nikah Dernek 2013
Kardeş Payı 2014-...

Ahmet Kural Biyografisi
Ahmet Kural Biyografisi
Ahmet Kural Biyografisi
Etiket Ahmet Kural Özel Ahmet Kaide Resim Galerisi Ahmet Kural Hayatı Ahmet Kural Biyografi Ahmet Kaide Yerli Erkek Ünlüler Yerli Ünlüler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder