17 Ağustos 2016 Çarşamba

Balık Etekli Tesettür Gelinlik Modeli


Balık Etekli Tesettür Gelinlik Modeli

Gelinlik her bayan için özel bir amaç taşır. Düğünlerin yaklaşmasıyla tatlı telaşın artması gelin adaylarını strese koyuyor. 2015 yılının en çok seçim edilen modelden biri balık etek modelidir. Şık ve estetik görünüme sahip olan bu model fit ve hoş fiziğe sahip bayanların tercih ettiği bir model olarak karşımıza çıkıyor. Değişik taşlarla süslenen gelinlik modeli daha çekici ve gösterişli bir hal alıyor. Dikkat sürüklemek isteyen bayanların tercih etmesiyle popüler statüye yükselen moda evlerinin gözdesi durumunda olan balık etek modeli özellikle açık düğün salonlarında kibar gelinlik modeli seçim edilir. Balık etek gelinlik modeli kapalı bayanlarda olduğu gibi açık bayanlarında gözdesi durumunda hatta geçen yıllarda açık bayanlar şık ve zarif olduğu için balık etek modelini seçerek modanın zirvesine taşımıştı.  Bu hoş moda kapalı bayanlar içinde özel sayılmaya başladı ve kapalı gelin adayları da ufak taşlarla süslü, zarif gelinliği özel günü olan düğünlerinde giyinerek ayrıca şık ayrıca kibar  bir gelin olma yarışına dahil oluyorlar.
Erkekler göre da beğenilen bu model kapalılar içinde pek yerinde görülmez. Vücudu sarıp sarmaladığı için azıcık rahat ve vücut hatlarını ortaya çıkmasına sebep olduğu için kapalı bayanlar öyle seçim etmez. Fakat açık bayanların gözdesi olan bu gelinlik şişman bayanlar için uygun değildir. Kısa boylu, kilolu bayanlar için uygun görülmeyen gelinlik modeli ülkemiz dıştan bir çok ülkede rekabet görmekte, ilgiyle karşılanmaktadır.
Tesettür-gelinlik
Bu güzel zarif gelinlik modelinin üzerine hoş bir duvak inanılmaz olur. Kapalı bayanlar genelde bu gelinlik modelinde duvağın güzelliğini taçlandırmak için abartılı taş ve mücevhere yer verirler. Her şey düzen içinde olursa ve vücudunuza uygun gelinliği seçerek dürüst ve nihai karar verirsiniz. Yılın en hoş gelini olma adayı olabilirsiniz.
Bayanlar gösterişi sevdiği için düğünlerinde gösterişin bütün ihtişamın üstünde olsun isterler. Bu istek doğrultusunda hareket ederek balık etek modeli gelinliği seçmeleri en doğru karar olacaktır.
Hoş ve kibar elde etmek isteyen gelin adayları balık eteği modeli gelinliği seçim etmeli ama kusurlu bir vücuda sahip olan gelin adayları bu modeli seçerse yanlışa düşmüş olurlar çünkü bu model şişkin gelinlik modeli gibi değildir kusurları örtmez. Vücudu hatlarıyla ortaya öıkaran bu gelinlik modeli cılız ve ince yapılı gelin adayları için biçilmiş kaftan şeklindedir.. Güzel vücuduyla iddialı gelin adayları tercihlerini bu gelinlikten yana yapmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder