4 Eylül 2016 Pazar

DJI akıllı telefonlar için görüş sabitleyici Osmo Mobile ürününü tanıttı


dji-osmo-mobileDrone üreticisi olarak yakından tanıdığımız DJI, kamera ürünleriyle de yelpazesini genişletmeye geçtiğimiz dönemde başlamıştı. DJI hemen de zeki telefonlara karşın olarak geliştirdiği Osmo Mobile ürünü ile Berlin’de düzenlenen IFA 2016 fuarında karşımıza çıktı.

DJI yeni tanıttığı Osmo Mobile modeli sahiden bir monopod ve fazla daha profesyonel videolar çekebilmenizi karşılayan bir aparat. Üstündeki özellikleriyle bakış sabitleyici bir işlevi olan cihaz, akıllı telefonunuza DJI GO uygulaması aracılığıyla bağlanarak fazla daha profesyonel videolar çekmenizi ve düzenleyebilmenizi sağlıyor.

DJI Osmo Mobile‘a zeki telefonunuzu monte ederek çekim yapabiliyorsunuz. Yani ürünün üzerinden bir kamera değil, oysa telefonunuzla bütünleşerek, özellikle vlog çeken kullanıcılar için oldukça rasyonel bir çözüm sağlayıcı olabiliyor. 3 eksenli görüş sabitleme özelliği ile epeyce başarılı sonuçlar veren Osmo Mobile, telefon ile çekeceğiniz timelapse video çekimlerinizde de işinizi kolaylaştırıyor. Son olarak DJI Osmo Mobile‘ın 299 dolarlık fiyatı ile satışa sunulduğunu da belirtelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder