18 Eylül 2016 Pazar

Telepati (Telepati, #1)


Ya bu yaşam çok sayıda ihtimalden sadece biriyse?

Alex ve Jenny on altı yaşında iki gençtir. Alex Milano'da, Jenny ise Melbourne'da yaşamaktadır. Son dört sene boyunca ara sıra birbirlerini bilinçlerini kaybettikleri anlarda, hiçbir uyarı vermeden gerçekleşen telepatik iletişimleri esnasında görmüşlerdir.

Bu telepatik nöbetlerin birinde buluşmak üzere sözleşen iki genç, benzer gün benzer yerde durmasına karşın birbirini göremez. Bu, şaşırtıcı bir keşif yapmalarını sağlar: Bambaşka boyutlarda yaşamaktadırlar. Jenny'nin evreninde Alex ayrı biridir. Alex'in evreninde ise Jenny altı yaşında ölmüştür. Onlar birbirlerini bulmaya çalışırken Çoklu Cihan patlayıp yok olmanın eşiğine gelmiştir ama Jenny ve Alex'in kesinlikle buluşması gerekmektedir çünkü Dünya'nın geleceği buna bağlıdır. Yaklaşmakta olan kaderi yalnızca aşkları değiştirebilecektir…

"Telepati birçok açıdan olağanüstü ve başarıyı Arzu Oyunları kadar adalet ediyor. Sinematik içeriğe sahip bu eğlenceli kitabı bitirmek için kendinizle yarışacaksınız. Patrignani gençlik edebiyatına yeni bir solgun getirecek."
-Glenn Cooper-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder