3 Eylül 2016 Cumartesi

Nobel ödüllü araştırmadan esinlenen serum!


130 yıldır dünyanın dört bir yanına milyonlarca kadına güzellik katan Avon’un en ileri ve yüksek teknolojilerin yer aldığı Suffern’deki Araştırma Geliştirme Merkezi’nde, Nobel Ödüllü* araştırmadan esinlenerek geliştirdiği “AVON Anew Cilt Görünümünü Gençleştiren Serum” cilt bakımına yepyeni bir ebat kazandırıyor.

Deri görünümünü gözle görülür şekilde pürüzsüzleştiren, patentli içeriği olan Advanced Boost Teknolojisi ile geliştirilen Anew Cilt Görünümünü Gençleştiren Serum, tek başına kullanılabileceği gibi Anew kremleriyle birlikte uygulandığında kremlerin etkisini artırıyor ve çok iyi sonuca ulaşmak isteyen kadınların tercihi oluyor.

Özel formülüyle cilt üstünde anında daha yumuşak bir dış görünüş sağlayan Anew Deri Görünümünü Gençleştiren Serum 3 günde ince çizgiler ve koyu lekeleri azaltırken, cildin görünümünü gözle görülür şekilde pürüzsüzleştiriyor. 2 haftada buruşukluk görünümünü azaltan serum, cildin daha sıkı görünmesini sağlıyor. Basit emilim karşılayan formülü doğruca Anew Deri Görünümünü Gençleştiren Serum’u rahatça uygulayabilirsiniz.

Deri bakımı için fazla amaçlı tesir “ANEW Cilt Görünümünü Gençleştiren Serum

Yaşlanma karşıtı deri bakımınızdan maksimum sonuçları almanızı sağlayacak serum sonunda sizlerle! Sizin de nemlendiricinizi severek kullanmanıza rağmen yaşlanma karşıtı etkisini artmak istediğiniz zamanlar olmuştur. Anew Cilt Görünümünü Gençleştiren Serum diğer Anew kremlerle kullanıldığında kremlerin etkisini %91’e değin** artırıyor. Kadınlara daha aydınlık ve sorunsuz bir cilde sahip olma imkanı sunan Anew Deri Görünümünü Gençleştiren Serum ile siz de cildinizi baştan yaratabilirsiniz.

* 2013 Nobel Ödülleri, Cellular Transport Araştırması.
**Teknoloji etkisini artırdığı in-vitro testlerle kanıtlanmıştır.



Anti-aging cilt bakımında sektöre istikamet veren Avon, Anew Serisi’ne Nobel ödüllü araştırmadan esinlenerek formüle ettiği Cilt Görünümünü Gençleştiren Serum’u ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder