4 Eylül 2016 Pazar

Yağ yakan 6 kolay ara öğün önerisi!


Kilo saptamak için diyet yapanlara inanılmaz tarifler sunuyoruz. İşte yağ yakan 6 basit ara öğün...
Yağ yakan 6 kolay ara öğün önerisi!

Günde 4 saatten uzun vakit aç kalmak kan şekerimizi düşürdüğünden ötürü metabolizmamızın yavaşlamasına sebep oluyor. bu nedenle fazla sık olmasa da ara öğün tüketmemiz gerekiyor. Sağlık açısından tüketmemiz gereken ara öğünleri yanlış seçmemiz de ulaşmak istediğimiz sonucun tersine daha fazla kilo almamıza yol açabilir. Dinç ve dengeli bir ara öğün; kişinin sıhhat ve karoser ağırlığına tarafından 150-250 kalori arasında olmalıdır. Protein içerikli ara öğünler metabolizmayı hızlandırarak yağ yakılmasına da asistan olur.

17
Yağ yakan 6 kolay ara öğün önerisi!

Haşlanmış yumurta ve kepekli grisini: Yumurta ayrıca sarısı ayrıca de beyazı sebebiyle fazla kıymetli bir besindir. Sarısı içerdiği B vitaminleri ile metabolizmanın daha iyi çalışmasına asistan olur, beyazı ise yüzde yüz protein içerdiğinden ötürü metabolizmayı hızlandırır. İki adet kepekli grisini ile tüketeceğiniz haşlanmış yumurta yalnızca 140 kalori. Ne dek uzun süre tok kalacağınıza siz bile şaşıracaksınız.

27
Yağ yakan 6 kolay ara öğün önerisi!

Ton balıklı tapas: 80 gramlık ton balığının yağını süzün ve üstüne yarım limon sıkın. Pul biber ve karabiber ilave ederek ezerek karıştırın. 2 adet krakerin üstüne eşdeğer olarak paylaştırın ve tapaslarınızın tadını çıkarın. İçerdiği omega-3’ün kendinizi daha mutlu ve devingen hissetmenize asistan olacağı biliniyor. Hem omega-3’ün kilo vermeyi kolaylaştırdığı bilimsel araştırmalar ile kanıtlandı. 200 kalorinin altındaki bu ara öğün ile 10 gramdan daha artı nitelikli protein alacaksınız.

37
Yağ yakan 6 kolay ara öğün önerisi!

Menemen ve 1 dilim tahıllı ekmek: Bir tatlı kaşığı zeytinyağına 1 adet soğan, 2 adet biber ve 1 domates ile menemen içi hazırlayın, karışım hazır olduğunda 1 adet yumurta kırarak pişirin. Bir dilim tahıl ekmeği ile tüketin. 210 kalorilik ara öğününüz size 8 gram protein sağlayacak. Lezzetli olduğu kadar dinç olan bu ara öğünün tok alıkoyma süresi de oldukça uzun.

47

Günde 4 saatten uzun zaman aç kalmak kan şekerimizi düşürdüğünden ötürü metabolizmamızın yavaşlamasına sebep oluyor. böylece fazla sık olmasa da ara öğün tüketmemiz gerekiyor. Sıhhat açısından tüketmemiz gereken ara öğünleri yanlış seçmemiz de gelmek istediğimiz sonucun tersine daha çok kilo almamıza yol açabilir. Dinç ve dengeli bir ara öğün; kişinin sağlık ve karoser ağırlığına göre 150-250 kalori arasında olmalıdır. Protein içerikli ara öğünler metabolizmayı hızlandırarak yağ yakılmasına da asistan olur.

Haşlanmış yumurta ve kepekli grisini: Yumurta hem sarısı hem de beyazı nedeniyle çok kıymetli bir besindir. Sarısı içerdiği B vitaminleri ile metabolizmanın daha iyi çalışmasına tezgâhtar olur, beyazı ise yüzde yüz protein içerdiğinden ötürü metabolizmayı hızlandırır. İki adet kepekli grisini ile tüketeceğiniz haşlanmış yumurta sadece 140 kalori. Ne kadar uzun vakit tok kalacağınıza siz bile şaşıracaksınız.

Ton balıklı tapas: 80 gramlık ton balığının yağını süzün ve üstüne yarım limon sıkın. Pul biber ve karabiber ilave ederek ezerek karıştırın. 2 adet krakerin üzerine eşdeğer olarak paylaştırın ve tapaslarınızın tadını çıkarın. İçerdiği omega-3’ün kendinizi daha mutlu ve dinamik hissetmenize tezgâhtar olacağı biliniyor. Keza omega-3’ün kilo vermeyi kolaylaştırdığı bilimsel çalışmalar ile kanıtlandı. 200 kalorinin altındaki bu ara öğün ile 10 gramdan daha artı nitelikli protein alacaksınız.

Menemen ve 1 dilim tahıllı ekmek: Bir tatlı kaşığı zeytinyağına 1 adet soğan, 2 adet biber ve 1 domates ile menemen içi hazırlayın, karışım hazır olduğunda 1 adet yumurta kırarak pişirin. Bir dilim tahıl ekmeği ile tüketin. 210 kalorilik ara öğününüz size 8 gram protein sağlayacak. Leziz olduğu kadar sağlıklı olan bu ara öğünün tok alıkoyma süresi de epeyce uzun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder