3 Eylül 2016 Cumartesi

Prof. Dr. Ahmet Ak’tan Acvit Kozmetik’e övgü!


Türkiye’nin sayılı bilim adamlarından olan Prof.Dr. Ahmet Ak, Acvit Kozmetik ile ilgili övgü dolu sözler söyledi.
Prof. Dr. Ahmet Ak’tan Acvit Kozmetik’e övgü!

Bugüne kadar Türkiye’nin yanı sıra ABD, Hindistan’ın da içinde bulunduğu fazla sayıda ülkeden ödül alan Ak, Acvit Kozmetik ürünlerini kullandığını ve ürünlerden çok hoşnut kaldığını belirtti.

Kozmetik dünyasının bir numaralı markası Acvit Kozmetik hakkında övgü dolu sözler söyleyen Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Ak, “Doğal ve yerli üretim. Kullandım. Nitelikli ve etkili bir ürün gamı oluşturmuşlar. Acvit Kozmetik ekibini tebrik ediyorum. Uluslar arası markalarla yarışacak bir kaliteyi ortaya koymuşlar. Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

12
Prof. Dr. Ahmet Ak’tan Acvit Kozmetik’e övgü!

Türkiye'nin yetiştirdiği Dünyaca meşhur bilim adamı Prof.Dr. Ahmet Ak, hem Türkiye’den keza de yurt dışından sayısız ödül alarak Bozyazılı hemşerilileri ilk önce edinmek üzere Mersinliler’in gururu oldu.

Prof.Dr. Ak, Hindistan'da milletlerarası vergilendirme alanındaki "Evaluation of the Effects of Globalization on the Taxes for Income from International Financial Investment in Turkey in Terms of the OECD Model (Taxation on Dividends)" konulu çalışmasıyla milletlerarası bilim adamlarının sunduğu 123 egzersiz arasında Milletlerarası En İyi Araştırma "International the Best Paper" ödülüne değerinde görüldü.

Prof. Dr. Ak, The University of Kansas'ta merkezi California'da yer alan PHI Beta Delta Honor Soiety tarafından Uluslararası Bilim Adamı Övünç Madalyası’nı kazandı.

Değişik ülkelerden devlet başkanı, büyükelçi ve bilim insanları gibi seçkin kişilerden oluşan Uluslararası Bilim Adamları Övünç Topluluğu üyeliğine de dahil edilen Prof. Dr. Ahmet Ak, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde görevini sürdürüyor.

22

Bugüne kadar Türkiye’nin yanı sıra ABD, Hindistan’ın da içinde bulunduğu çok sayıda ülkeden ödül alan Ak, Acvit Kozmetik ürünlerini kullandığını ve ürünlerden fazla memnun kaldığını belirtti.

Kozmetik dünyasının bir numaralı markası Acvit Kozmetik hakkında övücü sözler söyleyen Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Ak, “Doğal ve yerli üretim. Kullandım. Kaliteli ve etkin bir mahsul gamı oluşturmuşlar. Acvit Kozmetik ekibini tebrik ediyorum. Uluslar arası markalarla yarışacak bir kaliteyi ortaya koymuşlar. Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Türkiye'nin yetiştirdiği Dünyaca meşhur bilim adamı Prof.Dr. Ahmet Ak, hem Türkiye’den keza de yurt dışından sayısız ödül alarak Bozyazılı hemşerilileri ilk önce elde etmek üzere Mersinliler’in gururu oldu.

Prof.Dr. Ak, Hindistan'da uluslararası vergilendirme alanındaki "Evaluation of the Effects of Globalization on the Taxes for Income from International Financial Investment in Turkey in Terms of the OECD Model (Taxation on Dividends)" konulu çalışmasıyla milletlerarası bilim adamlarının sunduğu 123 egzersiz aralarında Uluslararası En İyi Araştırma "International the Best Paper" ödülüne layık görüldü.

Prof. Dr. Ak, The University of Kansas'ta merkezi California'da yer alan PHI Beta Delta Honor Soiety tarafından Milletlerarası Bilim Adamı Iftihar Madalyası’nı kazandı.

Değişik ülkelerden devlet başkanı, büyükelçi ve bilim insanları gibi seçkin kişilerden oluşan Milletlerarası Bilim Adamları Övünç Topluluğu üyeliğine de dahil edilen Prof. Dr. Ahmet Ak, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde görevini sürdürüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder