5 Eylül 2016 Pazartesi

Philips’deri Hue ailesine özel 40 dolarlık hareket sensörü


philips-hue-sensor

Işıklandırma ürünleri ve hizmetleri konusunda lider şirketlerinden olan Philips Işıklandırma, Hue akıllı yakma ürünleri ailesine acilen de bir hareket sensörü ekledi.

Philips, bildiğiniz gibi Türkiye’de de satılan (meethue.com) akıllı ampülü Hue ve çevre elemanlarıyla konut içi aydınlatmayı mobil cihazlarımızdan denetleme ve peşine düşüp takip etmemize olasılık tanıyor. Şirketin demin tanıttığı hareket sensörü ise ev aydınlatmanızı harekete yan şekilde telefonunuza bile dokunmadan yapmanızı sağlıyor.

Söz konusu mahsul konut içinde Hue Bridge ve Hue ampülleriyle iletişime geçiyor ve mobil dilekçe üzerinden hangi koşullarda çalışacağı detaylı olarak belirlenebiliyor. Sensörün egzersiz durumunu günün bambaşka saatlerine, havanın/ortamın ışık düzeyine veya hareket seviyelerine göre şekillendirebiliyorsunuz.

hue-hareket-sensoru

ABD’de 40 dolar gibi bir fiyattan bu sonbaharda satışa çıkacak olan ürünün en kayda değer avantajlarından biri iki tane AAA pil ile 3 yıl çalışabilmesi. Ast bu noktada 3 yıl baştan başa boyulmayacak bir pil uygulamak gerekiyor.

Philips, bu hareket sensörüyle birlikte bambaşka form faktörlü ( BR30, GU10) Hue ampüllerini de tanıtmış oysa bu ampüllerin banyo, antre gibi öteki alanlarda daha ideal olduğu belirtiliyor. Mevcut Hue ampülleri ise ‘white ambiance’ olarak geçiyor ve beyaz ışık veriyor.
philips-hue-sensor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder