2 Eylül 2016 Cuma

Şöhret öncesi onlarla evlendiler



Yıldız Tilbe
Az Önce 16 yaşındayken, 1984 yılının Haziran ayında 15 gün önce tanıştığı ve ne meslek yaptığını dahi bilmediği Güngör Karahan ile kaçarak evlendi. Eşi 1 ay daha sonra askere gitti. Eşi dönünceye değin kızı Sezen Burçin dünyaya geldi. Bu evlilik takriben 6 sene sürdü ve 1990 yılında eşinden boşandı. Devamında ise ünlü oldu.
 


? Muazzez Ersoy
Meşhur olmadan ve hemen şimdi 16 yaşındayken, 1976 yılında evlendiği eşinden Ender isminde bir oğlu olan Muazzez Ersoy ama iki sene evli kaldı. Eşinden ayrılır ayrılmaz müzik dersleri alarak kariyerine yoğunlaştı.
 


Demet Akbağ
Meşhur olmadan önce muhasebeci İskender Akbağ ile evlendi. Takriben 3 yıl evli kalan oyuncu daha sonra ayrıldı. Ayrıldığı sırada meşhur olmaya başladığı için onu bu soyadıyla bilmeye devam ediyoruz. Reel adı ise Demet İybar...
 


Muazzez Abacı
Daha 20'li yaşlarına gelmeden polis memuru olan Abdurrahman Abacı ile evlenen Muazzez Abacı, 1969 yılında anne oldu. Hekim olan kızı Saba'yı dünyaya getirdikten bir süre daha sonra eşinden boşandı. Kariyerinin başında evli olduğu için eşinin soyadıyla sahne almaya başladı.
 


Yeşim Salkım
Ilk evliliğini 1989'da Mustafa İmre ile yaptı. Bu evliliğinden 1990 yılında kızı Gizem doğdu. sonra şöhreti yakalayan şarkıcı meşhur olduktan daha sonra 3 izdivaç daha yaptı.
 


? Sezen Aksu
Sezen Aksu 18 yaşında Hasan Yüksektepe ile takriben 1 yıl süren bir evlilik yaşadı. 20 yaşına geldiğinde, müzik kariyerinde az önce albüm yayınlamadan önce Ali Engin Aksu ile evlendi. Ufak serçe "Aksu" cet ismini bu evliliğinden aldı oysa bu evliliği de kısa sürdü.
Reel adı ise Fatma Sezen Şimşek.


?Hülya Avşar
Avşar kızı ünlü olmadan önce 1979 yılında demin 16 yaşındayken Hatay'ın pamuk tüccarlarından birinin oğlu olan Mehmet Tecirli ile evlendi. O dönemde Mehmet Tecirli üniversite öğrencisi olduğu için sürekli alt yanlamasına olamayan Avşar ve Tecirli çifti, evliliklerini çocuk yaşta yaptıklarını anlayıp 1982 yılında boşandı. Ve Avşar kızı Bulvar Gazetesi'nin düzenlediği Cihan Güzellik Yarışması'nda birinci seçilmesine karşın daha önceden evlendiği ortaya çıktığı için tacı geri alındı. Yarışma sonrasındaysa kariyerinde birçok başarılı işe imza attı.
 


İbrahim Tatlıses
İbrahim Tatlıses, ünlü olmadan önce çok ufak yaşlarda Urfa'da yaşadığı dönemde birincil evliliğini Yargı Durak ile yaptı. Bu evliliğinden 3 çocuğu bulunuyor. daha sonra şöhreti yakalayan ve İstanbul'a yerleşen Tatlıses, Hak Hanım ile irtibatı koparmasa da daha diğer çoğu beraberlik yaşadı.
 


Mahsun Kırmızıgül
Hemen Şimdi müzik ve sahne çalışmalarında bulunmadığı dönemde, yani 1989 yılında İstanbul'a yerleşen Mahsun Kırmızıgül 20 yaşına girdiğinde Fatih'te oturan Gölgem Hanım ile evlendi. 1 sene evli kalan Kırmızıgül'ün bu evliliğinden Mahmut isminde bir oğlu bulunuyor.


Özcan Deniz
1990 yılının başında Almanya'da "Sıla Geceleri" isimli sahne programı esnasında tanıştığı Handan Deniz ile 1992 yılında evlenen Özcan Deniz, bir vakit daha sonra İstanbul'a yerleşti. Eşi Almanya'da kalan Özcan şöhreti yakaladıktan tam 11 yıl sonradan eşinden boşandı.
 



Ebru Gündeş
Şöhreti yakalamadan önce 21 Mart 1990 tarihinde Hamdi Vardar'la evlenen Gündeş, az önce 16 yaşındaydı. Eşinden ihanet ve kuvvet gördüğü gerekçesiyle 6 ay sonradan boşandı.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder